Een visueel verslag houdt de dag en haar conclusies levend

Versdenkers werkt regelmatig samen met organisaties en teams. Bijvoorbeeld in trainingen, innovatie- of design thinking sessies. We nemen dan graag een tekenaar mee die een getekend verslag maakt. Of een kunstenaar die een team of doelgroep portretteert.

Een visueel verslag is voor iedereen begrijpelijk en blijft beter hangen in ons geheugen dan lappen tekst. Het maakt complexe zaken in 1 oogopslag inzichtelijk.

De tekeningen gebruik je in presentaties, op het web en in social media

Hiernaast: tekeningen van Theresa Hartgers en schilderijen van Evelien de Jong.

Een beeldverslag zet je in om je boodschap samenvattend uit te dragen.

Tijdens een seminar, workshop of vergadering wordt er veel besproken. Maar informatie zakt snel weg en details worden vergeten. Een getekend verslag helpt dan om je verhaal inspirerend, overzichtelijk en zo beknopt mogelijk samen te vatten.

Digitale tekeningen worden zo uitgewerkt dat ze geschikt zijn voor interne communicatie of social media. Tekeningen of schilderijen hang je natuurlijk gewoon op!

Voor managers en teams die inzichten en plannen helder willen uiteenzetten.

Versdenkers werkt samen met creatieven en kunstenaars bij seminars, sessies of trainingen. Zij schetsen of schilderen real time, tijdens het event. Ze visualiseren de sfeer, het verloop, de onderwerpen, rake quotes en de belangrijkste conclusies. De visuele notities worden digitaal gemaakt en getoond op scherm, of op een schildersdoek.

Zélf tekenen betekent écht connectie maken.
Met een droom, een doelgroep of een strategie.

Versdenkers weet dat er heel veel creativiteit in organisaties zelf zit. Waarom zou je dat niet inzetten? Onder leiding van een creatief gaat het gezelschap zelf een doel, doelgroep of visie verbeelden. Met stift of kwasten. Samenwerken met de creatief kan ook..die zet de grote lijnen op en het team vult aan.

Prijzen

Getekend digitaal verslag op Ipad

€750,- per dagdeel

Onze tekenaar(s) maken tekeningen op een Ipad. Het is mogelijk het tekenproces te volgen via een beamerscherm. De tekeningen worden digitaal nabewerkt en geleverd; bruikbaar voor email, website en social media.

Excl reiskosten en BTW.

Analoog getekend verslag

€750,- per dagdeel

Onze tekenaar maakt real time tekeningen op een groot vel of whiteboard. De tekeningen blijven achter om op te hangen. De prijs is exclusief papier en materiaal.

Excl. reiskosten, materiaal en BTW

Samen een verslag of plan tekenen

€750,- per dagdeel

Teams werken zelf, onder begeleiding van de tekenaar aan een beeldverslag of plan. Daarmee is iedereen lekker creatief bezig, èn wordt het resultaat van de dag meteen zichtbaar.

Excl. reiskosten, materiaal en BTW