Een visueel verslag houdt de dag en haar conclusies levend

Versdenkers werkt regelmatig samen met organisaties en teams. Bijvoorbeeld in trainingen, innovatie- of design thinking sessies. We nemen dan graag een tekenaar mee die een getekend verslag maakt. Of een kunstenaar die een team of doelgroep portretteert.

Een visueel verslag is voor iedereen begrijpelijk en blijft beter hangen in ons geheugen dan lappen tekst. Het maakt complexe zaken in 1 oogopslag inzichtelijk.

De tekeningen gebruik je in presentaties, op het web en in social media

Hiernaast: tekeningen van Theresa Hartgers en schilderijen van Evelien de Jong.

Een visueel verslag zet je in om je boodschap samenvattend uit te dragen.

Tijdens een seminar, workshop of vergadering wordt er veel besproken. Maar informatie zakt snel weg en details worden vergeten. Een getekend verslag helpt dan om je verhaal inspirerend, overzichtelijk en zo beknopt mogelijk samen te vatten.

Digitale tekeningen worden zo uitgewerkt dat ze geschikt zijn voor interne communicatie of social media. Tekeningen of schilderijen hang je natuurlijk gewoon op!

Voor managers en teams die inzichten en plannen helder willen uiteenzetten.

Versdenkers werkt samen met creatieven en kunstenaars bij seminars, sessies of trainingen. Zij schetsen of schilderen real time, tijdens het event. Ze visualiseren de sfeer, het verloop, de onderwerpen, rake quotes en de belangrijkste conclusies. De visuele notities worden digitaal gemaakt en getoond op scherm, of op een schildersdoek.

Zélf tekenen betekent écht connectie maken.
Met een droom, een doelgroep of een strategie.

Versdenkers weet dat er heel veel creativiteit in organisaties zelf zit. Waarom zou je dat niet inzetten? Onder leiding van een creatief gaat het gezelschap zelf een doel, doelgroep of visie verbeelden. Met stift of kwasten. Samenwerken met de creatief kan ook..die zet de grote lijnen op en het team vult aan.

Prijzen

Getekend verslag
van Ipad naar scherm

€750,- per dagdeel

Onze tekenaar(s) maken tekeningen op een Ipad, die direct zichtbaar worden op een beamerscherm. De tekeningen worden digitaal nabewerkt en geleverd; bruikbaar voor email, website en social media.

Excl reiskosten en BTW.

Analoog getekend verslag

€750,- per dagdeel

Onze creatief maakt real time tekeningen of schilderijen met verf. De prijs is exclusief papier of doeken en materiaal. Maximaal formaat is 100 x 150 cm per doek. De tekeningen/schilderijen blijven in het bezit van de opdrachtgever.

Excl. reiskosten, materiaal en BTW

Zelf tekenen/schilderen

€750,- per dagdeel

Teams werken zelf aan op papier of doek. Onder begeleiding van een professional. De prijs is exclusief materiaal. Maximaal formaat is 100 x 150 cm per doek. De resultaten blijven in het bezit van de opdrachtgever.

Excl. reiskosten, materiaal en BTW

PRAAT MET ONS

Al je vragen zijn welkom. We komen zo snel mogelijk bij je terug via mail of telefoon.

Not readable? Change text. captcha txt