fris je kennis op tijdens verversdag

Soms sluipen oude gewoontes ongemerkt weer binnen en wil je de eerder opgedane kennis weer opfrissen. Dat kan tijdens de Versdenkers Verversdag. We organiseren regelmatig terugkom-middagen.

Iedereen die in het verleden een training Conceptontwikkeling heeft gevolgd kan zich inschrijven voor deze follow-up. En je mag een collega meenemen.

Haal je kennis op, deel praktijkervaringen en breid je netwerk uit in een workshop van 14:00 tot 17:00 uur

Op Verversdag wordt de belangrijkste kennis uit de training Conceptontwikkeling weer kort behandeld. Een korte opfrisser waarin ruimte is voor nieuwe vragen. En je kunt ervaringen uitwisselen en netwerken met andere deelnemers. Lisa geeft tips en feedback op je project als je daar behoefte aan hebt. Maar de andere professionals hebben er ook vast ideeën bij!

Voor wie is deze Verversdag?

Professionals, teams of organisaties die eerder een training Conceptontwikkeling bij Versdenkers hebben gevolgd. Ook deelnemers die een incompany training hebben genoten, kunnen zich inschrijven. En je mag een collega meenemen, want concepten ontwikkelen doe je vaak in een team. Zo kun je de stof gelijk met je teamlid delen.

Programma

Tijdens de Verversdag behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Visievorming; het meest tricky stukje van concepting
  • Creatieve denktechnieken
  • De nieuwste creatieve marcom concepten en trends
  • Q&A: vragen van deelnemers (over de eigen case of andere onderwerpen)

 

Training on the job

Is Verversdag net niet genoeg omdat je uitgebreide feedback wilt op een project? Of heb je hulp nodig met een briefing, het ontwikkelen van concepten of anderszins? Kortom, als je echt even een Versdenker als sparringspartner wilt… Kijk dan op onze pagina Training on the job.  Je boekt ons en wij komen je helpen. In blokken van 2 uur tot 2 dagen.

Yes..schrijf me in

verversdag

van 14:00 tot 17:00
– data nader te bepalen
– aansluitend borrel
€149,- ex BTW (voor twee personen)