Versdenkers Business

Incompany consultancy en training

Met een mix van training en advies kickstart Versdenkers creatieve innovatie. Stuwt creatief leiderschap. Ontwikkelt teams en hun workflow. Begeleidt merkontwikkeling.

Versdenkers Business

Incompany consultancy en training

Met een mix van training en advies kickstart Versdenkers creatieve innovatie. Stuwt creatief leiderschap. Ondersteunt creatieve teams en hun workflow. Begeleidt merkontwikkeling.

Versdenkers traint met impact en onconventioneel. Niet in een trainingsruimte, wél in een atelier of galerie. Met focus op jouw creativiteit. En altijd met een blik op kunstzinnige, technologische en maatschappelijke trends.
Creative companies consultancy en training
STRATEGIE EN INNOVATIE

Een Designthinking training biedt structuur aan een innovatieproces. Het activeert het hele team. Op andere wijze kijken en ruimte geven aan experiment is een van de meest inspirerende aspecten van Design Thinking.

training conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling brengt creativiteit en strategie samen. Het vormt de basis voor een succesvol product of campagne. Met onze Focus, Fly, Flow strategie pas je conceptontwikkeling methodisch toe in je marketing en communicatie.

trendwatching en forecasting

Als merk wil je relevant blijven en inspelen op veranderend gedrag van je doelgroep. Hoe doe je dat? In deze actieve 3 daagse training duik je diep in trends met merk-archetypes, trend forecasting en futuring.

Creative branding New York

Voor merken die willen innoveren op marketing en branding is Into the Vibe NYC een inspiratie trip én een praktische werktrip.  Deze trip biedt jouw team een kijkje in de keuken bij innovatieve voorlopers.

TEAMONTWIKKELING
leading creatives opleiding

De toekomst vraagt om meer leiding gevend creatief talent. Dat toptalent wil je als organisatie opleiden en aan je binden. In een small group programma met werkbezoeken, creative challenges en cases.

training on the job

Teams of organisaties die innoveren staan voor de uitdaging om vers opgedane inzichten uit trainingen, ook écht in de praktijk in te passen. Versdenkers helpt organisaties daarbij met training on the job.

personal coaching

Vergroot je creatieve en professionele potentie 1 op 1 met de trainers van Versdenkers. Flexibele personal coaching van Versdenkers is concreet en effectief, maar raakt óók aan jouw creatieve grenzen.

zakelijk tekenen

Visueel noteren in pitches, plannen en presentaties. Zo leert je team op een nieuwe manier met elkaar te communiceren. Een tekening is voor iedereen begrijpelijk en blijft beter hangen in ons geheugen dan lappen tekst. Complexe zaken worden zo in 1 oogopslag inzichtelijk.

MERKONTWIKKELING
brand storytelling

Hoe zet je brand storytelling effectief in? Organisaties en teams die hun merkverhaal willen versterken gaan hiermee met Versdenkers aan de slag. Een stevige contentstrategie zet de brand story uit in on- en offline communicatie.

corporate-communicatie

Voor organisaties die hun doelgroep op frisse wijze willen aanspreken in willen innoveren in hun corporate branding. Versdenkers traint en coacht het management en het marketing- communicatie- en design team.

beeldvisie en beleid

Merkcommunicatie staat of valt met goed gekozen beeld. Daarin de juiste keuzes maken vraagt om visie. Versdenkers helpt organisaties bewuste beeld keuzes te maken en effectief te briefen aan externe producenten.

nudging-en guerrilla marketing

Nudging en Guerrillamarketing geeft je doelgroep een subtiel duwtje in de goede richting. Daarmee maak je gewenst gedrag aantrekkelijk. Het is een creatieve communicatietool om gedrag positief te beïnvloeden: van gezondheidscampagnes tot veiligheid in het verkeer.

INSPIRATIE & FACILITATIE

Is er een heisessie of brainstorm? Versdenkers zet graag een creatief in die een samenvattend getekend verslag maakt. Live. Zo’n visueel verslag maakt complexe vraagstukken in 1 oogopslag inzichtelijk.

trendwatching in rotterdam

Kom trend watchen in Rotterdam! Tijdens deze actieve en inspirerende team dag leer je het verschil tussen markttrends, consumententrends en maatschappelijke trends. In de stad wordt het allemaal duidelijk.

Naaktmodel tekenen

Een geweldige team experience. Want wat is er inspirerender dan klassiek naaktmodel tekenen? 2 uur met je team lekker met houtskool op papier aan de slag.  Zó leer je kijken zònder oordeel en vertrouwen op je talent.

versdenkers academy

Training in strategische creativiteit

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven en online specialisten. We trainen live, online én incompany.

klanten van versdenkers

versdenkers academy

Training in strategische creativiteit

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven en online specialisten. We trainen live, online én incompany.

Lees ons Versdenkers Blog

Met een klik bij de les. De voordelen van online leren.

Online leren biedt interessante nieuwe mogelijkheden ten opzichte van klassikaal onderwijs Online vergaderen, online borrelen, online genieten van concerten en theatervoorstellingen, ...

Lees verder

The medium is the message: de rol van typografie in merkidentiteit

The medium is the message Microsoft, Lufthansa, American Apparel, Motorola, The North Face, Oral-B, Toyota. Beroemde merken die op het eerste ...

Lees verder

Elf vaardigheden voor professionals van de toekomst

Technologische ontwikkelingen, nieuwe media en globale connectiviteit hebben ons werklandschap in de afgelopen decennia enorm veranderd. Deze veranderingen blijven elkaar ...

Lees verder

Creativiteit is de held van deze tijd

Creativiteit creëert luchtigheid in deze dagelijkse “unreality”.  Als het ongewisse, het onzekere ons nieuwe normaal wordt, moeten we leren anticiperen ...

Lees verder

Into the Vibe Inspiration safari: Art and the City

Into the vibe Creative concepting en branding. Een ontdekkingstocht door de stad en zijn kunst tijdens onze  Inspiration Safari door ...

Lees verder

Boost je professionele vaardigheden thuis op de bank

De mogelijkheden om je vaardigheden online te ontwikkelen zijn heel divers: van creative skills tot leren programmeren en zelfs het ...

Lees verder

Sonic branding: laat jouw unieke merkgeluid horen

Sonic branding is het strategisch gebruik van geluid en muziek om de herkenbaarheid van je merk te versterken. Gemeente Rotterdam presenteerde ...

Lees verder

Technologie zal de toekomst niet redden, creatieve leiders wel

"We hebben hulp van kunstenaars en ontwerpers nodig om ons aan te passen aan een nieuwe wereld." Onlangs publiceerde de Raad ...

Lees verder

OMG, it’s me! Een masterclass in selfies maken

Een masterclass in selfies maken? Die krijg je van Claudette van de Rakt. Deze veelzijdige fotografe en kunstenares leert ons kijken ...

Lees verder

Zo creëer je een extra verkoopkanaal met Instagram Shopping

Dankzij instagram shopping zet je volgers makkelijker om in kopers Instagram is een populair platform voor mensen die op zoek zijn ...

Lees verder

PRAAT MET ONS

Al je vragen zijn welkom. We komen zo snel mogelijk bij je terug via mail of telefoon.

Not readable? Change text. captcha txt