Versdenkers Academy

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven én online specialisten. Online, live én incompany.

Versdenkers Academy

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven én online specialisten. Online, live én incompany.

Versdenkers traint met impact en onconventioneel. Met focus op jouw creativiteit. En altijd met een blik op kunstzinnige, technologische en maatschappelijke trends.
Versdenkers academy
Strategie en Innovatie
leading creatives opleiding

Wil jij doorgroeien naar Art director, Creative Director of Strateeg? Volg dan dit unieke programma met creative challenges, werkbezoeken en cases.

3 modules. Looptijd 6 maanden. 

Vandaag spotten wat morgen belangrijk is? In deze 3 daagse inspirerende training ga je aan de slag met met het analyseren van trends.

3 dagen €1650,- ex btw

training conceptontwikkeling

Bij conceptontwikkeling komen creativiteit en strategie samen. Het vormt de basis voor een succesvol product of een campagne.

4 dagen €1899,- ex btw. 

training design thinking

Met Designthinking geef je structuur en richting aan je innovatieproces. Anders kijken en ruimte geven aan experiment; dat is zo inspirerend aan deze training.

2 dagen €1125,- ex btw. 

Creative branding New York

Into the Vibe NYC is een inspiratie trip én een praktische werktrip voor grote en kleine merken die zichzelf opvallend willen branden.

Do, vr, za, zo. Juni 2021.

40 minutes meetup

Onze 40 minute online meetup is een uitgelezen kans om met je vakgenoten dieper op vaktrends in te gaan. Stuur je vragen en krijg antwoord.

40 minuten €29,95 – ex btw. 

Merkontwikkeling
visuele communicatie

Beeld is bepalend voor de indruk die je als merk achterlaat. In deze cursus werk je strategisch, creatief en praktisch aan inspirerende visuele content.

2 dagen €1125,- ex btw. 

brand storytelling

Versterk je merkcommunicatie met inspirerende en activerende content. Zó pas je storytelling toe in je contentstrategie.

2 dagen €1125,- ex btw. 

nudging-en guerrilla marketing

Nudging en Guerrillamarketing is creatief en altijd met een knipoog. Met een subtiel duwtje in de goede richting maak je gewenst gedrag aantrekkelijk.

2 dagen €1125,- ex btw. 

Creative skills
pitchen en presenteren

Een goed verhaal, een overtuigende presentatie én goed gekozen beeld. Pitchen & Presenteren leert je hoe je met gemak je luisteraars overtuigt.

2 dagen €1125,- ex btw. 

copywriting voor social media

Jouw doelgroep recht in het hart raken. Dat lukt alleen met sterke teksten, rake zinnen en prikkelende woorden. In je eigen tone of voice.

2 dagen €1125,- ex btw. 

podcasting van preproductie tot publicatie

Podcasting is hot! In de twee daagse cursus leer je stap voor stap hoe je inspirerende podcasts bedenkt, produceert en publiceert.

2 dagen €1125,- ex btw. 

zakelijk tekenen

Leer de basics én de strategie achter Zakelijk Tekenen. Een actieve cursus voor iedereen die wil tekenen in pitches, plannen en presentaties. Ook op de IPAD PRO.

Vanaf €149,-

Inspiratie en support
feedback op je briefing

Werk je samen met in- en externe creatieven en producenten? Een goede creatieve briefing is dan een must. Daarom supporten we teams en professionals door feedback te geven op briefings.

Feedback op je briefing €249,-

training on the job

Training on the job kan op verschillende manieren. Wij zien het heel praktisch..iemand die met je meedenkt. Zodat jij en je team weer verder kunnen. Eigenlijk heb je er tijdelijk een collega plus bij.

Flexibel inzetbaar vanaf 2 uur

personal coaching

Vergroot je creatieve en professionele potentie 1 op 1 met de trainers van Versdenkers. Flexibele personal coaching van Versdenkers is concreet en effectief, maar raakt óók aan jouw creatieve grenzen.

Flexibel per sessie of strip 

versdenkers blog

Verse inspiratie voor creatieve denkers. Versdenkers weet als geen ander dat je inspiratie nodig hebt. Om creatief te kunnen denken. Zodat je ook eens niet logische, onverwachte keuzes kunt maken.

Elke drie weken een verse

Naaktmodel tekenen

Wat is er inspirerender dan klassiek naaktmodel tekenen? 2 uur gewoon even lekker met houtskool op papier aan de slag. Zó leer je kijken zònder oordeel en vertrouwen op je talent. Meld je aan..it’s free!

Gratis, op aanmelding

klanten van versdenkers
WIE WERKT MET ONS?

Met ee unieke mix van training plús inhouse werken en leren
kunnen organisaties, teams en professionals zich creatief ontwikkelen.
Hierboven zie je een verzameling van klanten die we hebben geholpen
met inhouse of open inschrijving trainingen.

WIE WERKT MET ONS?

Met een unieke mix van training plús inhouse werken en leren kunnen organisaties, teams en professionals zich creatief ontwikkelen. Hiernaast zie je een verzameling van klanten die we hebben geholpen met inhouse of open inschrijving trainingen.

Lees ons Versdenkers Blog

Elf vaardigheden voor professionals van de toekomst

Technologische ontwikkelingen, nieuwe media en globale connectiviteit hebben ons werklandschap in de afgelopen decennia enorm veranderd. Deze veranderingen blijven elkaar ...

Lees verder

Help, ik heb een writer's block! 8 tips om je schrijfblokkade te doorbreken

Wat doe je als de cursor op de lege pagina vijandig flikkert, de woorden hun weg niet vinden en de ...

Lees verder

8 tips voor krachtige én creatieve interne communicatie

Als interne communicatie op rolletjes loopt, zie je extern het resultaat Betrokken medewerkers zijn de motor achter het succes van je ...

Lees verder

The medium is the message: de rol van typografie in merkidentiteit

The medium is the message Microsoft, Lufthansa, American Apparel, Motorola, The North Face, Oral-B, Toyota. Beroemde merken die op het eerste ...

Lees verder

Hoe je met marketing het onbewuste brein verleidt volgens Daniel Kahneman

Het geheim van een succesvolle verovering ligt in de kennis van het menselijk brein. Marketing is niets anders dan een verleidingsspel. ...

Lees verder

Creativiteit is de held van deze tijd

Creativiteit creëert luchtigheid in deze dagelijkse “unreality”.  Als het ongewisse, het onzekere ons nieuwe normaal wordt, moeten we leren anticiperen ...

Lees verder

Into the Vibe Inspiration safari: Art and the City

Into the vibe Creative concepting en branding. Een ontdekkingstocht door de stad en zijn kunst tijdens onze  Inspiration Safari door ...

Lees verder

Chief Monkey of Sparkle Pony. Welk type leidinggevend creatief ben jij?

Als jij een professionele creatief bent herken je je vast wel hierin: je bent eager, wilt je snel ontwikkelen, waarde ...

Lees verder

Zo creëer je een extra verkoopkanaal met Instagram Shopping

Dankzij instagram shopping zet je volgers makkelijker om in kopers Instagram is een populair platform voor mensen die op zoek zijn ...

Lees verder

Google biedt een online alternatief voor traditioneel onderwijs

Google Career Certificates is dé onderwijsvorm voor een leven lang leren In zes maanden een professioneel certificaat voor UX Designer halen ...

Lees verder

Technologie zal de toekomst niet redden, creatieve leiders wel

"We hebben hulp van kunstenaars en ontwerpers nodig om ons aan te passen aan een nieuwe wereld." Onlangs publiceerde de Raad ...

Lees verder

Creatieve Covid Campagnes als spiegel van onze nieuwe werkelijkheid

Commerciële uitingen weerspiegelen het leven in onze huidige werkelijkheid Ons leven is in een klein half jaar helemaal op z'n kop ...

Lees verder

PRAAT MET ONS

Al je vragen zijn welkom. We komen zo snel mogelijk bij je terug via mail of telefoon.

Not readable? Change text. captcha txt