Versdenkers Academy

Training in strategische creativiteit

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven én online specialisten. Live, online én incompany.

Hoe we omgaan met veilig live of virtueel trainen lees je op onze pagina Schoon en veilig trainen bij Versdenkers.

Versdenkers Academy

Training in strategische creativiteit

Creatief denken en communiceren. Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven én online specialisten. Live, online én incompany.

Hoe we omgaan met veilig live of virtueel trainen lees je op
Schoon en veilig trainen bij Versdenkers.

Versdenkers traint met impact en onconventioneel. Niet in een trainingsruimte, wél in een atelier of galerie. Met focus op jouw creativiteit. En altijd met een blik op kunstzinnige, technologische en maatschappelijke trends.
Versdenkers academy
Strategie en Innovatie
leading creatives opleiding

Wil jij doorgroeien naar Art director, Creative Director of Strateeg? Volg dan dit unieke programma met creative challenges, werkbezoeken en cases.

3 modules. Looptijd 6 maanden. 

Vandaag spotten wat morgen belangrijk is? In deze 3 daagse inspirerende training ga je aan de slag met met het analyseren van trends.

3 dagen €1650,- ex btw

training conceptontwikkeling

Bij conceptontwikkeling komen creativiteit en strategie samen. Het vormt de basis voor een succesvol product of een campagne.

4 dagen €1899,- ex btw. 

training design thinking

Met Designthinking geef je structuur en richting aan je innovatieproces. Anders kijken en ruimte geven aan experiment; dat is zo inspirerend aan deze training.

2 dagen €1125,- ex btw. 

Creative branding New York

Into the Vibe NYC is een inspiratie trip én een praktische werktrip voor grote en kleine merken die zichzelf opvallend willen branden.

Do, vr, za, zo. Juni 2021.

40 minutes meetup

Onze 40 minute online meetup is een uitgelezen kans om met je vakgenoten dieper op vaktrends in te gaan. Stuur je vragen en krijg antwoord.

40 minuten €29,95 – ex btw. 

Merkontwikkeling
visuele communicatie

Beeld is bepalend voor de indruk die je als merk achterlaat. In deze cursus werk je strategisch, creatief en praktisch aan inspirerende visuele content.

2 dagen €1125,- ex btw. 

brand storytelling

Versterk je merkcommunicatie met inspirerende en activerende content. Zó pas je storytelling toe in je contentstrategie.

2 dagen €1125,- ex btw. 

nudging-en guerrilla marketing

Nudging en Guerrillamarketing is creatief en altijd met een knipoog. Met een subtiel duwtje in de goede richting maak je gewenst gedrag aantrekkelijk.

2 dagen €1125,- ex btw. 

Creative skills
pitchen en presenteren

Een goed verhaal, een overtuigende presentatie én goed gekozen beeld. Pitchen & Presenteren leert je hoe je met gemak je luisteraars overtuigt.

2 dagen €1125,- ex btw. 

copywriting voor social media

Jouw doelgroep recht in het hart raken. Dat lukt alleen met sterke teksten, rake zinnen en prikkelende woorden. In je eigen tone of voice.

2 dagen €1125,- ex btw. 

podcasting van preproductie tot publicatie

Podcasting is hot! In de twee daagse cursus leer je stap voor stap hoe je inspirerende podcasts bedenkt, produceert en publiceert.

2 dagen €1125,- ex btw. 

zakelijk tekenen

Leer de basics én de strategie achter Zakelijk Tekenen. Een actieve cursus voor iedereen die wil tekenen in pitches, plannen en presentaties. Ook op de IPAD PRO.

Vanaf €149,-

Inspiratie en support
feedback op je briefing

Werk je samen met in- en externe creatieven en producenten? Een goede creatieve briefing is dan een must. Daarom supporten we teams en professionals door feedback te geven op briefings.

Feedback op je briefing €249,-

training on the job

Training on the job kan op verschillende manieren. Wij zien het heel praktisch..iemand die met je meedenkt. Zodat jij en je team weer verder kunnen. Eigenlijk heb je er tijdelijk een collega plus bij.

Flexibel inzetbaar vanaf 2 uur

personal coaching

Vergroot je creatieve en professionele potentie 1 op 1 met de trainers van Versdenkers. Flexibele personal coaching van Versdenkers is concreet en effectief, maar raakt óók aan jouw creatieve grenzen.

Flexibel per sessie of strip 

versdenkers blog

Verse inspiratie voor creatieve denkers. Versdenkers weet als geen ander dat je inspiratie nodig hebt. Om creatief te kunnen denken. Zodat je ook eens niet logische, onverwachte keuzes kunt maken.

Elke drie weken een verse

Naaktmodel tekenen

Wat is er inspirerender dan klassiek naaktmodel tekenen? 2 uur gewoon even lekker met houtskool op papier aan de slag. Zó leer je kijken zònder oordeel en vertrouwen op je talent. Meld je aan..it’s free!

Gratis, op aanmelding

klanten van versdenkers
VERSDENKERS BUSINESS

Training en coaching voor organisaties, teams en managing professionals

Met een mix van training en advies kickstart Versdenkers creatieve innovatie. Stuwt creatief leiderschap. Ontwikkelt creatieve teams en hun workflow. Begeleidt brandbuilding.

VERSDENKERS BUSINESS

Training en coaching voor organisaties & teams

Met unieke een mix van training en advies helpt Versdenkers organisaties zich creatief te ontwikkelen. En waarachtig te communiceren. We leren je hóe je het doet. We doen het mét je. Maar we doen het niet vóór je.

Reviews waar we trots op zijn

 • CONCEPTONTWIKKELING Echte eyeopeners qua creatief denken. Niet altijd kiezen voor het eerste (op het oog beste) idee maar verder blijven zoeken. Fijne tools gekregen, waardoor we onze brainstorms direct veel effectiever konden maken!

  Annelieke Dijkstra Senior consultant communication
 • BRAND STORYTELLING Ontzettend leerzame training van Lisa en Richard. Op dag 1 hebben we veel inzichten gekregen in het ontwikkelen van onze eigen corporate story en dag 2 hebben we geleerd hoe we die het beste kunnen presenteren. Leuk, actief en nuttig. Fijne trainingsruimte ook!

  Jet van der Stal Accountmanager reclamebureau
 • CONCEPTONTWIKKELING Een creatieve en inspirerende cursus. Hands-on, leren en toepassen! Lisa heeft een interessante achtergrond, wat de cursus uniek maakt.Zeker interessant voor mensen uit een corporate omgeving voor een frisse, creatieve en artistieke benadering van conceptontwikkeling. Of als je gewoon van creatief bezig zijn houdt op het gebied van marketing, communicatie, branding. Aanrader!

  Anouk Oosthout Freelance Communication/ Content/ Marketing/ PR
 • BRAND STORYTELLING Veel geleerd in twee dagen, met name voor mij waren de presentatietechnieken erg nuttig. ik sta daardoor de volgende keer zeker met een beter verhaal voor een groep. De kennis over merkwaarden communicatie gaat mij bij de aanscherping van mijn eigen profilering ook goed van pas komen. Dank!

  Arjan Reinders Freelance online marketeer
 • CONCEPTONTWIKKELING Heel gevarieerde training met verschillende invalshoeken. Goede voorbeelden, leuke interactie met elkaar. Een fijn naslagwerk dat je ook makkelijk weer ter hand neemt. Lisa is zeer kundig en weet met enthousiasme haar kennis en ervaring over te brengen. Lisa zet je wel goed op schrijf en is opbouwend kritisch naar de resultaten van de oefeningen.  

  Marie-Gon Vos Interieurarchitect
 • CONCEPTONTWIKKELING Sluit aan op verwachtingen en praktijk en vond ik zelfs boven verwachting. Handige tips en trucs en stappenplan. Leuk de mogelijkheid om een eigen case te kunnen uitwerken en goed om te oefenen met andere voorbeelden. We hebben veel gedaan in die vier dagen. Locatie: prima. Goed bereikbaar. Leuke creatieve ruimte.

  Mirjam Groenestein Senior Marketing Adviseur
 • COPYWRITING In drie dagen ontzettend veel geleerd over goede copy. Vincent en Peter van Versdenkers zijn ervaren trainers. Dankzij hun bevlogen stijl vlogen de cursusdagen voorbij. De locatie en de lunches in de buurt maakten de Cursus Copywriting helemaal af!

  Daan de Jager Office Cabling Systems BV
 • ZAKELIJK TEKENEN Heerlijk om een workshop te volgen die zo praktisch is en meteen toepasbaar in mijn werk als beleidsadviseur. Het dwingt je om goed na te denken over de kern van de boodschap. En het klopt: iedereen kan tekenen. Ik ook! Versdenkers bedankt!

  Ingrid Clerkx beleidsadviseur FNV Overheid
 • COPYWRITING Leuke en leerzame training met veel praktijk in een creatieve omgeving. Kleine groep en daardoor veel persoonlijke aandacht. Iets teveel programma onderdelen waardoor een aantal zaken wat vluchtig worden behandeld. Ik ben nu zekerder van mijn teksten en weet waar ik op moet letten om de lezer te (blijven) boeien

  Yvonne Verdonk SetFocus
 • VISUELE COMMUNICATIE EN CONTENTCREATIE Een praktijkgerichte en persoonlijke training! Het programma kwam erg goed overeen met de beschrijving ervan, dus ik kreeg wat ik verwachtte. Ik heb nu genoeg handvatten om de discussie over beeldtaal binnen mijn eigen organisatie aan te zwengelen en een beeldvisie te schrijven.

  Victoria Broens Copywriter bij Springest
 • ZAKELIJK TEKENEN Iedereen kan tekenen! Inderdaad! Met de vele goede tips en trucs van deze training komen de mooiste creaties te voorschijn. Meteen te gebruiken tijdens de volgende meetings en bijeenkomsten. Fijne trainer, leuke locatie en mooi programma.

  Renita van Dam Medewerker Heffingen bij SVHW
 • ZAKELIJK TEKENEN Hele praktische training, voor iedereen geschikt, of je nu kunt tekenen of niet. Erg leuk om zo creatief bezig te zijn en je krijgt concrete handvatten om je gedachten beter op papier te krijgen. Zeker 2e dagdeel goede aansluiting bij ieders praktijk.

  Hilke Kersten HR Professional Rabobank
 • CONCEPTONTWIKKELING Ik heb de training prettig ervaren. Het was fijn dat er wat tijd zat tussen de eerste twee en laatste twee dagen om zo alles even te laten bezinken. In die tussentijd ben je toch in je omgeving ook wat oplettender met betrekking tot wat we hebben behandeld. Ondanks dat ik de eerste twee dagen veel bekende elementen van mijn studie terug zag komen, waren de laatste twee dagen wel zeker een verrijking.

  Merel Schot Projectadviseur gebiedsmarketing en participatie
 • BRAND STORYTELLING Bij Versdenkers heb ik een inspirerende training Storytelling gevolgd. De verdeling theorie en praktijk was fijn. In de kunstzinnige locatie en met de interactie met de groep kom je tot andere denkwijzen en inzichten. Al neem ik weer nieuwe technieken mee die ik in de praktijk kan toepassen.

  Ida Smit Educatie specialist EduZoo at Aeres
 • TRENDWATCHING & FORECASTING Wat een creatieve mensen zijn hier aan het werk en hoe enthousiast gaan zij om met alles wat er gebeurt in de wereld. Met KHN hebben we 3 inspirende dagen gehad en heeft de training ons enorm geholpen om het netwerk rondom trends en inspiraties op te zetten. Dit is zeker aanbevelens waard waarbij de training zich ook nog eens niet alleen in het lokaal plaats vond en ook op een aantal leuke plekken in Rotterdam werd gehouden. Ik heb enorm genoten Top!

  Ivo Berkhoff Koninklijke Horeca Nederland

Lees ons Versdenkers Blog

Elf vaardigheden voor professionals van de toekomst

Technologische ontwikkelingen, nieuwe media en globale connectiviteit hebben ons werklandschap in de afgelopen decennia enorm veranderd. Deze veranderingen blijven elkaar ...

Lees verder

Met een klik bij de les. De voordelen van online leren.

Online leren biedt interessante nieuwe mogelijkheden ten opzichte van klassikaal onderwijs Online vergaderen, online borrelen, online genieten van concerten en theatervoorstellingen, ...

Lees verder

The medium is the message: de rol van typografie in merkidentiteit

The medium is the message Microsoft, Lufthansa, American Apparel, Motorola, The North Face, Oral-B, Toyota. Beroemde merken die op het eerste ...

Lees verder

Creativiteit is de held van deze tijd

Creativiteit creëert luchtigheid in deze dagelijkse “unreality”.  Als het ongewisse, het onzekere ons nieuwe normaal wordt, moeten we leren anticiperen ...

Lees verder

Boost je professionele vaardigheden thuis op de bank

De mogelijkheden om je vaardigheden online te ontwikkelen zijn heel divers: van creative skills tot leren programmeren en zelfs het ...

Lees verder

Sonic branding: laat jouw unieke merkgeluid horen

Sonic branding is het strategisch gebruik van geluid en muziek om de herkenbaarheid van je merk te versterken. Gemeente Rotterdam presenteerde ...

Lees verder

Into the Vibe Inspiration safari: Art and the City

Into the vibe Creative concepting en branding. Een ontdekkingstocht door de stad en zijn kunst tijdens onze  Inspiration Safari door ...

Lees verder

OMG, it’s me! Een masterclass in selfies maken

Een masterclass in selfies maken? Die krijg je van Claudette van de Rakt. Deze veelzijdige fotografe en kunstenares leert ons kijken ...

Lees verder

Hoe je met marketing het onbewuste brein verleidt volgens Daniel Kahneman

Het geheim van een succesvolle verovering ligt in de kennis van het menselijk brein. Marketing is niets anders dan een verleidingsspel. ...

Lees verder

Technologie zal de toekomst niet redden, creatieve leiders wel

"We hebben hulp van kunstenaars en ontwerpers nodig om ons aan te passen aan een nieuwe wereld." Onlangs publiceerde de Raad ...

Lees verder

Zo creëer je een extra verkoopkanaal met Instagram Shopping

Dankzij instagram shopping zet je volgers makkelijker om in kopers Instagram is een populair platform voor mensen die op zoek zijn ...

Lees verder

PRAAT MET ONS

Al je vragen zijn welkom. We komen zo snel mogelijk bij je terug via mail of telefoon.

Not readable? Change text. captcha txt