Versdenkers opent speelatelier voor creatieve brainstorms In Rotterdam

Versdenkers opent speelatelier voor creatieve brainstorms In Rotterdam

Creatieve denk- en doe-kracht is dé motor van innovatieve organisaties. Maar dan moet je wel weten hoe creativiteit werkt. Dit creatief vermogen ontginnen én doen ontvlammen, daarvoor kunnen teams vanaf 1 juni terecht in het nieuwe speelatelier van Versdenkers in Rotterdam.

Creativiteit staat aan het begin van innovatie, flexibiliteit en groei. Creatief vermogen is dus een belangrijke asset in organisaties. Het speelatelier helpt teams losser denken en aansluiting vinden bij een veranderende tijdgeest, in de buiten- en binnenwereld, die noodzakelijk is om relevant te blijven.

Met een groep van 5 tot 25 mensen kunnen teams aan de slag in creatieve brainstormsessies en artistieke teambuildingactiviteiten. Daarbij worden ze begeleid door ervaren creatieve trainers. Iedere sessie is maatwerk, passend bij het bedrijf en hun vraag. Werksessies kunnen worden afgewisseld met
inspirerende events waarin ondernemers en kunstenaars de grenzen van creativiteit onderzoeken.

atelier Versdenkers

“Creatief zijn lukt je niet vanachter een bureau, daarvoor moet je met je klauwen in de verf.”

“Creatief zijn lukt je niet vanachter een bureau, daarvoor moet je met je klauwen in de verf.”, aldus directeur Lisa van Noorden, zelf een communicatieprofessional én kunstenaar. De connectie met kunst is een belangrijke in het gedachtegoed van Versdenkers. Het speelatelier zelf is dan ook een authentiek kunstenaarsatelier, met wisselende tentoonstellingen. Juist die artistieke omgeving stimuleert creativiteit en speelsheid.

Teams die hun creatief vermogen verder willen ontwikkelen én een speelse, experimentele aanpak niet schuwen moeten vooral naar het speelatelier komen. Het speelatelier is ook los te huur voor eigen bijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact op met Lisa van Noorden via leren@versdenkers.nl.