Versdenkers groeit. We zoeken 5 partners in 5 steden die met ons meegroeien

Versdenkers groeit. We zoeken 5 partners in 5 steden die met ons meegroeien.

Merken presteren beter als ze creatiever communiceren. Lef laten zien. Versdenkers ontwikkelt het strategisch creatief denken en doet wat daarvoor nodig is. Met training en coaching. 

Als nieuwe Versdenker is het jouw doel om programma’s uit te zetten binnen bestaande of zich ontwikkelende creatieve teams. Dat kan vanuit verschillende rollen; ondernemer, managing consultant, sales professional of trainer. Je hebt een actief netwerk binnen de creatieve commerciële sector, met een link naar HR. We zoeken levendige, positief ingestelde doorzetters. Wat we bieden? De goodwill, knowhow en support van een ijzersterk merk. Kant en klare trainingsprogramma’s. Een goed netwerk aan trainers. Voor elke rol een goed verdienmodel.

De urgentie èn de markt voor creativiteit groeit. De creatieve industrie is de grootste aanjager van economische groei in Nederland. Het aantal banen én de jaarlijkse omzet in de creatieve sector stijgen gemiddeld met 3,4% per jaar. Merken die investeren in creatief kapitaal zijn innovatiever, impactvoller én hebben een beter verdienvermogen.

Versdenkers is geworteld in de kunsten. Onze focus ligt op vrij denken. En dát maakt ons een partner voor merken met klinkende namen. We hebben al veel om trots op te zijn, en mikken op een positie als marktleider in creatieve training in NL. Om onze groei te versterken zoeken we partners die een eigen regio aankunnen.

Kun jij een regio aan? Overtuig ons daarvan en groei met ons mee. Meld je aan op www.versdenkers.nl/partners

hart-hoofd
Worden wat je beweert te zijn. Dat begint met je positioneringsstatement