Presenteren met Storytelling

Presenteren met Storytelling

Een goed concept ontwikkelen en dat vervolgens ook overtuigend naar klanten brengen; daar zat onze uitdaging. Richard en Lisa hebben ons team goed getriggerd. Onze doelstellingen aanscherpen, het creatieve concept ontwikkelen, de visuele presentatie verbeteren en dat vertalen naar de mondelinge presentatie. Leuk om te zien hoe we allemaal (projectleiders/ontwerpers en accountmanagers van interieurbeplanting) hier veel energie, inspiratie en tips uit hebben gehaald. Het was voor ons weer enorm waardevol.


 

Ervaring training Presenteren met Storytelling

Veel geleerd in twee dagen, met name voor mij waren de presentatietechnieken erg nuttig. ik sta daardoor de volgende keer zeker met een beter verhaal voor een groep. De kennis over merkwaarden communicatie gaat mij bij de aanscherping van mijn eigen profilering ook goed van pas komen. Dank!


 

Ervaring training Presenteren met Storytelling

Ontzettend leerzame training van Lisa en Richard. Op dag 1 hebben we veel inzichten gekregen in het aanscherpen van onze eigen corporate story en dag 2 hebben we geleerd hoe we die het beste kunnen presenteren. Leuk, actief en nuttig. Fijne trainingsruimte ook!


 

Scroll to Top

MEER WETEN OVER VERSDENKERS?

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam