GIVE AND TAKE

Barterdeals: wij ruilen onze training tegen jouw kennis en talent.

lisa van noorden-barterdeals

Barterdeals zijn het nieuwe ruilen

In 2012 startte ik met Conceptontwikkeling.pro. Nu heten we Versdenkers. Omdat ik begon met een klein en specifiek aanbod, waren er regelmatig open plekken in de training. Ik heb toen, vanuit de gedachte dat geven en ontvangen idealiter niet in geld uitgedrukt hoeven te worden, deze plekken aangeboden in een ruil, ook wel barterdeals.

De professionals die hiervan gebruik hebben gemaakt hebben me veel teruggegeven. We hebben blogs geruild tegen een training Copywriting, professionele fotografie tegen een cursus Conceptontwikkeling, en online promotie tegen een incompany training Visuele communicatie.

Voor wie?

Over het algemeen maken mensen die “in between jobs” zijn gebruik van de barterdeals. Maar ook wel organisaties. Als wij jou kunnen helpen met een training en jij wilt ons helpen dan kunnen we tot een mooie win/win komen.

Hoe werkt het?

Ik ruil trainingen altijd tegen concrete tegendiensten, waarde tegen waarde. Daarvoor maken we een simpele overeenkomst. Ik heb barterdeals gesloten met fotografen, illustratoren en copywriters. Het enige wat je betaalt aan de training is de werkmap en je lunch.

Ik wil een barterdeal

Leuk! Mail naar lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987. Dan kun je me vertellen wat je in gedachten hebt.
Ik ben regelmatig op zoek naar tekstschrijvers, maar sta open voor elk voorstel.

button-53