WIJ RUILEN ONZE TRAINING TEGEN JOUW KENNIS EN TALENT

Wat is een barterdeal? Als wij jou kunnen helpen met een training en jij wilt ons helpen dan kunnen we tot een mooie win/win komen.

Over het algemeen maken mensen die “in between jobs” zijn gebruik van barterdeals. Maar ook wel organisaties. De professionals waarmee we ruilden hebben ons veel teruggegeven. We hebben blogs geruild tegen een training Copywriting, professionele fotografie tegen een cursus Conceptontwikkeling en online promotie tegen een incompany training Visuele communicatie

Hoe werkt een barterdeal?

Als er minimaal 6 betalende deelnemers in een training zitten kunnen we denken aan een barterdeal. We ruilen trainingen altijd tegen concrete tegendiensten, waarde tegen waarde. Daarvoor maken we een simpele overeenkomst. Zo hebben we barterdeals gesloten met fotografen, illustratoren en copywriters. Het enige wat je betaalt aan de training is de werkmap en je lunch.

Ik wil een barterdeal

Leuk! Mail naar lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987. Dan kun je vertellen wat je in gedachten hebt. 

barterdeal

Partners in Strategische creativiteit

Onderscheidend communiceren

In een unieke mix van training en kunstzinnig denken kunnen organisaties, teams en professionals zich snel ontwikkelen in onderscheidende merkcommunicatie.

Wendbare organisaties

Waar creativiteit is, is vernieuwing. Wij zijn een strategische partner voor organisaties met lef, die streven naar innovatie in denken, doen en communiceren.
Scroll to Top

MEER WETEN OVER VERSDENKERS?

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam