PROFESSIONAL COACHING MET VERSDENKERS

Vergroot je creatieve en professionele potentie 1 op 1 met Versdenkers

Je werkt keihard aan je bedrijf, je carrière of aan een project. En je loopt tegen persoonlijke of professionele vragen aan. Bij het opstarten van je eigen merk. Of over je ontwikkeling binnen je organisatie. Met 1 op 1 coaching van Versdenkers werk je aan je creatieve en professionele potentie.

Op vertrouwde wijze; via dialoog, reflectie en opdrachten. Maar óók op onconventionele wijze; in op jouw persoon gesneden experiences. Professional coaching van Versdenkers is concreet en effectief, maar raakt óók aan jouw creatieve grenzen.

Je creatieve en professionele potentie optimaliseren

Dat vraagt om reflectie op jouw professionele ontwikkeling. In je eigen bedrijf, of binnen een organisatie. Ben je een firestarter, een bouwer of een consolidator? Waar word jij écht gelukkig van?

Je kunt bij ons terecht voor 1 op 1 coaching bij het ontwikkelen van je eigen merk. Van concept naar positionering tot visuele strategie. Of misschien geef je leiding aan een creatief team en wil je je leiderschap skills vergroten. Draagvlak creëren voor strategische plannen. Je team vérder brengen door op de juiste manier sturing te geven.

Hoe ziet professional coaching er uit?

Versdenkers vult professional coaching in op vertrouwde wijze; via dialoog, reflectie en opdrachten, maar óók op onconventionele wijze. In op maat gesneden experiences. Een voorbeeld? Professionals die overtuigender willen spreken zetten we nét zo makkelijk neer als frontman van een band. Wil je beter leiding geven? Probeer eens een orkest te dirigeren. En hoe je je stem optimaal gebruikt leer je het beste van een acteur.

We starten zo:

1 Video intake (kosteloos).
2 Vóór aanvang van de eerste sessie doorloop je een online vragenlijst.
3 Intakesessie: We starten met een gesprek over jouw ontwikkel behoefte. We kijken naar je doelen op de korte en lange termijn en onderzoeken welke quick wins er zijn te behalen. Daarna matchen we je met de juiste coach.
4 De volgende sessies zijn vrij invulbaar naar behoefte en doelstelling. Een reguliere sessie duurt 45 minuten. Een experience kan tot een halve dag duren.

Wat kost professional coaching?

Professional coaching is maatwerk. We zetten coaches, sessies en experiences in naar gelang jouw vraag als professional. Je kunt betalen per sessie of je koopt een strippenkaart met 6 sessies. Een sessie duurt 45 minuten. De kosten voor één sessie zijn €150,-. Voor een strippenkaart met 6 sessies betaal je € 795,- ex btw. De kosten voor een experience, (zie ons voorbeeld in de alinea hierboven) variëren. Die organiseren we namelijk op maat. Organisaties die teamleden een coaching traject willen bieden kunnen met ons een (gemiddeld goedkopere) langere termijn samenwerking aangaan.

Flexibel inzetbaar

En strippenkaart met 6 sessies hoeft niet helemaal van te voren worden vastgelegd. Daarin zijn we flexibel. Wél raden we aan om maximaal 3 weken tijd tussen twee sessies te nemen.

Wat ik als frontwoman van een rockband leerde over leiderschap

rock-band coaching