Versdenkers groeit. We zoeken 5 partners in 5 steden die een eigen regio aankunnen

Als nieuwe Versdenker is het jouw doel om programma’s uit te zetten binnen bestaande of zich ontwikkelende creatieve teams. Dat kan vanuit verschillende rollen; ondernemer, managing consultant, sales professional of trainer. We zoeken levendige, positief ingestelde doorzetters. Met een actief netwerk binnen de creatieve commerciële sector, en een link naar HR. 
 
Wat we bieden? De goodwill, knowhow en support van een ijzersterk merk. Kant en klare trainingsprogramma’s. Een goed netwerk aan trainers. Voor elke rol een goed verdienmodel. 
 
Wil je meer weten? Laat je interesse blijken via dit formulier. We nemen dan snel contact met je op.  
Merken presteren beter als ze creatiever communiceren. Lef laten zien.

De urgentie èn de markt voor creativiteit groeit. De creatieve industrie is de grootste aanjager van economische groei in Nederland. Het aantal banen én de jaarlijkse omzet in de creatieve sector stijgen gemiddeld met 3,4% per jaar. Merken die investeren in creatief kapitaal zijn innovatiever, impactvoller én hebben een beter verdienvermogen. Onze focus op vrij denken maakt ons een partner voor merken met klinkende namen. We mikken op een positie als marktleider in creatieve training in NL.