WENDBARE DENK- , DOE EN COMMUNICATIEKRACHT

Versdenkers biedt training in creatieve communicatie, leiderschap en innovatie en helpt organisaties met het bouwen van een sterke merkidentiteit.

Organisaties presteren beter als ze creatief zijn. Wendbaarheid en lef laten zien. En om je heen zie je ook dat merken die ècht tot de verbeelding spreken, een voelbare balans laten zien tussen strategie, cultuur en communicatie. Om binnen en buiten op één lijn te brengen moet je durven innoveren.

Versdenkers ontwikkelt het strategisch creatief denken wat daarvoor nodig is. Dat doen we met programma’s, training en coaching. Daarmee zijn we een strategische partner voor organisaties met lef, die streven naar innovatie in denken, doen en communiceren.

– Leiderschap en innovatie
– Teamontwikkeling en samenwerkingscultuur
– Merkstrategie
– Creative consultancy
– Training in Onderscheidend Communiceren 

VAN BINNEN WAARMAKEN WAT JE NAAR BUITEN COMMUNICEERT VRAAGT OM INNOVATIEF DENKEN EN CREATIEF LEIDERSCHAP

Vergroten van creatief innoverend vermogen

Creatieve sessies zetten we in als aanjager in trainingprogramma’s en projecten. Werk- en denkwijzen in theater, muziek, beeldende kunst en film dienen als breekijzer om organisatorische vraagstukken en ingesleten gedrag aan te pakken. 

Over founder Lisa van Noorden​

Lisa van Noorden is ondernemer,  creatief strateeg en beeldend kunstenaar. Ze studeerde af aan de Willem de Kooning Academie op illustratie en grafiek. Na 10 jaar als kunstenaar, illustrator en decorschilder te hebben gewerkt volgde ze een opleiding tot interaction designer. Daarmee werd zij junior designer en later artdirector bij grote corporates en bureau’s.

Door te werken in sectoren met op het eerste oog tegengestelde belangen zag zij in dat er in potentie veel meer creativiteit in mensen en organisaties besloten ligt dan wordt ingezet. Met Versdenkers ontgint en activeert zij dat creatieve kapitaal.

ILLUSTRATIES VOOR VERSDENKERS

Lisa is nog steeds actief als kunstenaar. Bij Versdenkers zie je dat terug in de illustraties. Meer van haar werk vind je op www.lisavannoorden.nl en Instagram.

Lisa-van-Noorden-door-Jacky-van-Dijk

foto:jacky van dijk

Waar vind je Versdenkers?

Rotterdam, waar anders? We ontvangen teams graag in ons atelier, 3 minuten lopen van Rotterdam Centraal, middenin het Chinatown van Rotterdam. Zonder receptie, blitse koffiemachine en systeemplafond. Alleen pure creativiteit, energieke consultants en diepgaande vakkennis.

HET VERSDENKERS ATELIER

creatief-denken-en-brainstormen
Creatieve sessies

Trainen in de FRANK TAAL galerie

Samenwerken?

Versdenkers is altijd op zoek naar samenwerking. Focust jouw bedrijf zich op organisatie-innovatie en kun je daar een partner bij gebruiken? Laten we dan een kop koffie drinken. 

 

VRIJDENKERS GEZOCHT

Partners in Strategische creativiteit

Training

In een unieke mix van training en kunstzinnig denken kunnen organisaties, teams en professionals zich snel ontwikkelen in onderscheidende merkcommunicatie.

Consultancy

Waar creativiteit is, is vernieuwing. Wij zijn een strategische partner voor organisaties met lef, die streven naar innovatie in denken, doen en communiceren.

Scroll to Top

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam

TRAININGSDATA
21/22 aug en 7/8 sept
2/3/16/17 november

TIJDEN
Van 10:00 tot 16:00.

PRIJS
€1899,- EX BTW

EARLY BIRD KORTING
€100,- Early bird korting als je uiterlijk een maand voor aanvang betaalt.

LOCATIE
Drievriendenstraat 26, 3014 JS, Rotterdam.

BTW-VRIJE FACTUUR?
Dat kan! Geef het aan bij je inschrijving.

BARTEREN
We ruilen graag onze kennis tegen een mooi aanbod. Klik hier voor informatie.