Alles over versdenkers
pers info

Zoek je input voor je event of artikel? Contact ons.

Lisa van Noorden-Versdenkers

Foto: Claudette van de Rakt

Versdenkers stimuleert strategische creativiteit in organisaties en professionals. Dat doen we met training en coaching. Het werd in 2012 opgezet door Lisa van Noorden.

Organisaties zijn vaak gericht op risicomijdend handelen. Daarom teamt Versdenkers met inspirators als acteurs, kunstenaars en ontwerpers. Zij kijken vanuit onverwachte invalshoek naar de wereld en komen middels hun art practice tot nieuwe oplossingen. Door deze creativiteit strategisch in te zetten ontstaat er ruimte voor innovatie. Daarin biedt Versdenkers waarde voor organisaties; in samenwerking met trainers en inspirators.

Over Lisa van Noorden.

Lisa van Noorden is creatief strateeg en beeldend kunstenaar. Ze studeerde af aan de Willem de Kooning Academie. Na 10 jaar als illustrator te hebben gewerkt wilde ze haar speelveld verbreden en volgde ze een tweede opleiding tot interaction designer. Daarmee kwam zij met de corporate sector in aanraking: eerst als junior designer, later als artdirector. Ook werkte met veel plezier als docent op de Willem de Kooning Academie en de Haagse Hogeschool. Al die tijd bleef ze actief in de kunst, met tentoonstellingen in binnen en buitenland en kunstwerken in de openbare ruimte.

Door te werken in sectoren met op het eerste oog tegengestelde belangen zag zij in dat er veel meer creativiteit in mensen en organisaties besloten ligt dan wordt gebruikt. Met Versdenkers ontgint en activeert zij dat creatieve kapitaal.

Versdenken is een cocktail van verwondering, visie, creativiteit en een shot durf.

Lisa en de andere trainers van Versdenkers zijn rigoureuze vrijdenkers, geworteld in kunst, theater, muziek en design. Maar ook met ruime ervaring in de corporate wereld. Het zijn uitstekende trainers met een scherp oog voor commerciële belangen. Met die brede blik verrijken ze de kennis van corporate en culturele professionals, teams en organisaties.

Met wie werkt Versdenkers

Versdenkers werkt(e) met Heineken, Greenpeace, Algemeen Dagblad, Ministerie van OCW, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Grafisch Lyceum Rotterdam, Fontys Hogeschool, Meeus, Rabobank, T-mobile, Reaal, Plan Nederland, Schuttelaar en Partners, AVRO, Ortec Finance, CBRE, Stadgenoot, Rode Kruis, Radio538, Ned.Omroep, Rutgers FPW, Vrumona, Wakker Dier, Sodexo en heel veel creatieve ondernemers.

Ter ondersteuning van publicaties stellen we rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Persfoto’s en ons logo vind je via deze links. Foto’s gebruiken met naamsvermelding fotograaf.
Zip met workshop-foto’s
Zip met logo’s
Zip met foto’s van Lisa van Noorden

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Email: pers@versdenkers.nl.
Tel: 0619 598 987 (tijdens werkdagen).

Alleen voor dringende persvragen (buiten kantooruren) is een contactpersoon bereikbaar via ”0616 96 34 34”.

Voor overige vragen verwijzen wij naar :
Blog: Versdenkers-blog
Facebook: Versdenkers Facebook
LinkedIn: Versdenkers LinkedIn
Instagram: Versdenkers Instagram
Twitter: Versdenkers Twitter
LinkedIn: Lisa van Noorden
Kunst: Lisa van Noorden

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug