VERSDENKERS ACADEMY

ONDERSCHEIDEND COMMUNICEREN

Bied waarde en beleving met je merk

Onderscheidend communiceren

Onderscheidend communiceren vraagt om creativiteit. Onmisbaar in een wereld waarin doelgroepen zoeken naar waarde en beleving. Versdenkers Academy helpt professionals dat onderscheidend vermogen te creëren. Met open inschrijving en incompany training.

Trainingsdata Open inschrijving training

Conceptontwikkeling 7/8/28/29 november

Contentstrategie en Social media 7/21 oktober en 2/16 december

Copywriting 10/17 november

Visuele communicatie 17/31 oktober en 5/19 december

Conceptontwikkeling

Bij conceptontwikkeling komen creativiteit en strategie samen. Een goed concept ontwikkelen en onderscheidend communiceren voor je merk of product kan een uitdaging zijn. Het proces van idee naar uitvoering verloopt niet altijd lineair. Onze Focus, Fly, Flow Concept strategie helpt dat proces te structureren.

Cases

Hoe we conceptontwikkeling inzetten voor onze klanten

Cases

Hoe we contentstrategie inzetten voor onze klanten

Contentstrategie & Social media

In deze twee daagse training werk je aan onderscheidend vermogen in inspirerende en activerende content. En zet je je verhaal uit in een contentstrategie die jouw doelgroep triggert. 

Copywriting

Versdenkers zet je op het spoor van creatief en commercieel schrijven, in de cursus copywriting van twee dagen. Open inschrijving en incompany training. 

Cases

Hoe we copywriting inzetten voor onze klanten

Cases

Hoe we visuele communicatie inzetten voor onze klanten

Visuele communicatie

In de twee daagse cursus Visuele communicatie werk je strategisch, creatief en praktisch aan inspirerende visuele content. Je leert hoe je sterk en onderscheidend beeld kiest en ontwikkelt voor je merk.

Presenteren met storytelling

De één heeft het van nature in zich, de ander lukt het met tools en handvaten. In de training Overtuigend presenteren met Storytelling ontdekken teams hoe zij hun bureau- en klantpresentaties kunnen versterken. 

Cases

Hoe we presenteren met storytelling inzetten voor onze klanten

Cases

Hoe we zakelijk tekenen inzetten voor onze klanten

Zakelijk tekenen

Met zakelijk tekenen maak je een visuele presentatie of een beeldverslag. Door visueel te communiceren met simpele tekeningen verrijk je je plannen en presentaties. Je team of klant gaat je daardoor sneller en beter begrijpen. Dit is een incompany training.

Creatief denken en brainstormen

Heb jij het idee dat er méér uit jouw brainstorm te halen valt? Betere ideeën, meer output? Bij Versdenkers leer je in deze twee daagse training hoe je je brainstorm tot een creatief succes maakt, goed voorbereidt en opbouwt. Dit is een incompany training.

Cases

Hoe we creatief denken inzetten voor onze klanten

Cases

Hoe we professional coaching inzetten voor onze klanten

Professional coaching

Met 1 op 1 training werk je aan je creatieve en professionele potentie. Professional Coaching kun je ook inzetten wanneer je specifieke vraagstukken rondom je werk of merk met ons wilt bespreken. 

Design Thinking voor teams

Als organisatie ben je constant in beweging. Je zoekt naar nieuwe manieren om je publiek aan te spreken, nieuwe produkten en diensten te ontwikkelen of sturing te geven aan veranderingen. Met Design thinking geef je structuur en richting aan je innovatieproces.

Cases

Hoe we Design thinking inzetten voor onze klanten

Incompany training

Open training

Scroll to Top

MEER WETEN OVER VERSDENKERS?

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam