Ons team van verse denkers gaat je creatief op scherp zetten

Verse denkers en ervaren docenten die jou en je team bijstaan in je ontwikkeling. En het creatieve kapitaal in je organisatie naar boven halen.

 • Lisa van Noorden
  Lisa van Noorden Founder, trainer

  Lisa van Noorden is creatief strateeg en kunstenaar. Met Versdenkers versterkt ze creativiteit in de corporate en creatieve sector.
  Haar doel is een brug te slaan tussen corporate denken en artistiek denken. Zodat je de kracht van creativiteit gebruikt om je merk optimaal in de markt te zetten. Daarnaast coacht Lisa organisaties in hun positionering en branding, designstrategie en werkmethoden binnen het team. Lisa traint bij Conceptontwikkeling, Visuele Communicatie en Contentcreatie en Design thinking.

 • Richard Roling
  Richard Roling Trainer

  Richard Roling is full-time trainer, acteur en dagvoorzitter. Hij verzorgt voor Versdenkers, samen met Lisa van Noorden, de training Storytelling. Zijn lijfspreuk: Who said that pleasure wasn’t functional?

  Richard ondersteunt organisaties bij verandertrajecten, communicatievraagstukken en teambuilding. In al zijn projecten zet hij theater in om mensen in beweging te krijgen. De juiste toon zorgt voor een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt.

 • Cindy Mirande
  Cindy Mirande Trainer

  Allround creatief strateeg Cindy Mirande is docente voor de Trendwatching training en de Brand storytelling en Contentstrategie training van Versdenkers.
  Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie. Is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit. Met haar inspirerende aanpak brengt zij mensen en merken aan de praat en in beweging.

 • Frank Paats
  Frank Paats Trainer

  Frank is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

  In de Nudging & Guerrilla marketing workshops leert Frank onze deelnemers hoe ze hun doelgroep op een positieve manier tot gedrag aan kunnen zetten, en hoe ze maximaal in beeld kunnen komen door opvallende middelen in te zetten. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij Geschenk uit de Hemel, een boek met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

 • Vincent Mirck
  Vincent Mirck Trainer

  Vincent Mirck heeft ruim 20 jaar ervaring als (hoofd)redacteur, content-specialist en liedjesschrijver. Creativiteit is zijn lust en zijn leven.

  Vincent geeft de training Copywriting. Hij werkte eerder voor KPN en Rabobank, en nu bij VodafoneZiggo. Al die ervaring geeft hij onze deelnemers mee. Vol praktische tips, treffende voorbeelden en leuke opdrachten.

 • Peter Zeehandelaar
  Peter Zeehandelaar Trainer

  Peter Zeehandelaar is copywriter en trainer in onze training Copywriting. Zijn handtekening staat onder flink wat opvallend en bekroond werk.

  Voor Volkswagen, Centraal Beheer, de ABN en nog tig (on)bekende merken. Als creatief directeur bij grote bureaus en als freelancer. Hij werkt in zijn eigen bureau WeThePeople voornamelijk aan gedrags-veranderende en duurzaamheids campagnes. Deelt graag zijn talent en ervaring met anderen.

 • Dzenita Camo
  Dzenita Camo Communicatie, trainer

  Dzenita Camo is een ervaren communicatie adviseur, media producer en trainer met een grote passie voor kunst en film.

  Dzenita zit bovenop vernieuwing in communicatie en media, trends, kunst en advertising. Daarover schrijft ze in onze social media en blogs. In de training Conceptontwikkeling traint zij creatieve denktechnieken als Scampering en Mindmappen.

 • Theresa Hartgers Trainer

  Theresa Hartgers is een zeer ervaren en bevlogen Illustrator. Werkt veel als live-tekenaar op events en bedrijfsbijeenkomsten.
  Theresa is een kei in visueel notuleren en zakelijk tekenen. Als geen ander vat zij de essentie van een meeting of strategie in aanstekelijke eenvoudige tekeningen. Theresa werkt als Illustrator in opdracht van gemeente en bedrijven, maakt illustraties voor websites, posters en ander drukwerk, en werkt als rechtbanktekenaar voor o.a. Omroep West, RTL en SBS.  Zakelijk tekenen doet ze met passie en inzicht, en ze geeft dit graag door aan andere professionals.

 • Nieuw teamlid
  Nieuw teamlid Creatief, pro-actief

  Wil je teamen met Versdenkers?

  Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor creatief denken?
  Heb je een lesprogramma of een idee wat aansluit bij onze doelgroep?
  En ook nog ervaring met trainen? Mail lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987.

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug

Not readable? Change text. captcha txt