Ons team van verse denkers gaat je creatief op scherp zetten

Verse denkers en ervaren docenten die jou en je team bijstaan in je ontwikkeling. En het creatieve kapitaal in je organisatie naar boven halen.

 • Lisa van Noorden
  Lisa van Noorden Founder, trainer

  Lisa van Noorden is creatief strateeg en kunstenaar. Met Versdenkers versterkt ze creativiteit in de corporate en creatieve sector.

  Haar doel is een brug te slaan tussen corporate denken en artistiek denken. Zodat je de kracht van creativiteit gebruikt om je merk optimaal in de markt te zetten. Daarnaast coacht Lisa organisaties in hun positionering en branding, designstrategie en werkmethoden binnen het team. 

 • Dzenita Camo
  Dzenita Camo Communicatie

  Dzenita Camo is onze communicatie adviseur met een grote passie voor kunst en film.

  Als je Versdenkers mailt is er een grote kans dat je antwoord krijgt van Dzenita. Daarbij werkt ze mee aan onze social media en blogs, en denkt na over nieuwe training concepten.

 • Richard Roling
  Richard Roling Trainer

  Richard Roling is full-time trainer, acteur en dagvoorzitter. Zijn lijfspreuk: Who said that pleasure wasn’t functional?

  Richard ondersteunt organisaties bij verandertrajecten, communicatievraagstukken en teambuilding. In al zijn projecten zet hij theater in om mensen in beweging te krijgen. De juiste toon zorgt voor een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt.

 • Cindy Mirande
  Cindy Mirande Trainer

  Allround creatief strateeg Cindy Mirande heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie. 

  Cindy is docente voor de Trend.PRO modules. Zij is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit.

 • Frank Paats
  Frank Paats trainer

  Frank is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

  In de Guerrilla Marketing workshops leert Frank ondernemers hoe ze maximaal in beeld kunnen komen bij hun doelgroep door opvallende middelen in te zetten. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij Geschenk uit de Hemel, een boek met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

   

 • Vincent Mirck
  Vincent Mirck Trainer

  Vincent Mirckheeft ruim 20 jaar ervaring als (hoofd)redacteur, content-specialist en liedjesschrijver. Creativiteit is zijn lust en zijn leven.

  Vincent geeft de training Copywriting module 1. Hij werkte vroeger bij KPN en Rabobank, en nu bij VodafoneZiggo en Frankwatching. Al die ervaring geeft hij jou mee. Vol praktische tips, treffende voorbeelden en leuke opdrachten.

 • Peter Zeehandelaar
  Peter Zeehandelaar Trainer

  Peter Zeehandelaar is copywriter. Zijn handtekening staat onder flink wat opvallend en bekroond werk.

  Voor Volkswagen, Centraal Beheer, de ABN en nog tig (on)bekende merken. Als creatief directeur bij grote bureaus en als freelancer. Hij werkt in zijn eigen bureau WeThePeople. Voornamelijk aan gedrags-veranderende en duurzaamheids campagnes. Daarnaast zelfstandig aan brandbuilding voor het MKB en campagnes voor startups. Deelt graag zijn talent en ervaring met anderen.

 • Blancoo
  Blancoo Partner

  Versdenkers partnert met Blancoo. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf creatieve sessies wil organiseren.

  Blancoo brengt kunst in communicatie en communicatie in kunst. En in co-creatie met inspirators als kunstenaars, creatieven, schrijvers en muzikanten creëert Blancoo inspiratiesessies, visualisaties en beleving.

 • Nieuw teamlid
  Nieuw teamlid Creatief, pro-actief

  Wil je teamen met Versdenkers?

  Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor creatief denken?
  Heb je een lesprogramma of een idee wat aansluit bij onze doelgroep?
  En ook nog ervaring met trainen? Mail lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987.

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug