ONS TEAM VAN VERSDENKERS

Versdenkers zijn ervaren trainers en consultants. Maar ook professionals die meters maken binnen het vakgebied èn talent hebben voor autonoom kunstzinnig denken. Als muzikant, acteur, filmmaker, kunstenaar of schrijver. Met deze brede blik verrijken ze de kennis èn houding van corporate en creatieve professionals, teams en organisaties. 

Lisa-versdenkers-conceptontwikkeling

Lisa van Noorden

Lisa van Noorden werkt op het gebied van creatieve strategie en slaat een brug tussen corporate en creatief denken en doen.

Ze coacht mensen en organisaties in creatief leiderschap, innovatie en creatief denken. Daarnaast traint ze Conceptontwikkeling, Storytelling en Visuele Strategie.

cindy-mirande-versdenkers

Cindy Mirande

Allround creatief strateeg Cindy Mirande heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie. Ze is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit.

Met haar inspirerende aanpak brengt zij mensen en merken aan de praat en in beweging. Bij Versdenkers traint Cindy Brand storytelling en Contentstrategie.

vincent-mirck-versdenkers

Vincent Mirck

Vincent Mirck heeft ruim 20 jaar ervaring als (hoofd)-redacteur, content-specialist en liedjesschrijver. Creativiteit is zijn lust en zijn leven.

Vincent geeft de Versdenkers training Copywriting. Hij werkte eerder voor KPN en Rabobank, en nu bij VodafoneZiggo. Al die ervaring geeft hij onze deelnemers mee. Vol praktische tips, treffende voorbeelden en leuke opdrachten.

theresa-hartgers-versdenkers

Theresa Hartgers

Een ervaren en bevlogen Illustrator. Theresa Hartgers werkt veel als live-tekenaar op events en bedrijfsbijeenkomsten.

Theresa is een kei in visueel notuleren en zakelijk tekenen. Als geen ander vat zij de essentie van een meeting of strategie samen in aanstekelijke, eenvoudige tekeningen. Zakelijk tekenen doet ze met passie en inzicht, en ze geeft dit graag door aan andere professionals.

frank-paats

Frank Paats

Frank Paats is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

In de Nudging & Guerrilla marketing workshops leert Frank je hoe je je doelgroep op een positieve manier tot gedrag aanzet. En hoe je daarbij maximaal in beeld komt met opvallende communicatie. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij ook een boek: Geschenk uit de Hemel, met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

Liz-Vedder-Versdenkers

Liz Vedder

De kracht van Liz Vedder is dat ze snel doordringt tot de kern van een vraagstuk op strategisch, tactisch en persoonlijk niveau en daar deskundig op kan acteren.

Haar r
ode draad: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Liz is gespecialiseerd in ontwikkel-, leer- en verandertrajecten en begeleidt met veel enthousiasme leidinggevenden, professionals, teams en organisaties.

Richard-Roling-versdenkers

Richard Roling

Full-time trainer, acteur en dagvoorzitter. 
Richard Roling ondersteunt organisaties bij verandertrajecten, communicatievraagstukken en teambuilding.

In al zijn projecten zet hij theater in om mensen in beweging te krijgen. De juiste toon zorgt voor een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt. Zijn lijfspreuk: Who said that pleasure wasn’t functional?

Wil je teamen met Versdenkers?

wordt jij de nieuwe versdenker

Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor leiderschap en creatief denken? Wij staan altijd open voor kennismaking met nieuwe partners.

Partners in Strategische creativiteit

Onderscheidend communiceren

In een unieke mix van training en kunstzinnig denken kunnen organisaties, teams en professionals zich snel ontwikkelen in onderscheidende merkcommunicatie.

Wendbare organisaties

Waar creativiteit is, is vernieuwing. Wij zijn een strategische partner voor organisaties met lef, die streven naar innovatie in denken, doen en communiceren.
Scroll to Top

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam

TRAININGSDATA
21/22 aug en 7/8 sept
2/3/16/17 november

TIJDEN
Van 10:00 tot 16:00.

PRIJS
€1899,- EX BTW

EARLY BIRD KORTING
€100,- Early bird korting als je uiterlijk een maand voor aanvang betaalt.

LOCATIE
Drievriendenstraat 26, 3014 JS, Rotterdam.

BTW-VRIJE FACTUUR?
Dat kan! Geef het aan bij je inschrijving.

BARTEREN
We ruilen graag onze kennis tegen een mooi aanbod. Klik hier voor informatie.