Ons team van verse denkers gaat je creatief op scherp zetten

Verse denkers en ervaren docenten die jou en je team bijstaan in je ontwikkeling. En het creatieve kapitaal in je organisatie naar boven halen.

 • Lisa van Noorden
  Lisa van Noorden Founder, trainer

  Lisa van Noorden is creatief strateeg en kunstenaar. Met Versdenkers versterkt ze creativiteit in de corporate en creatieve sector.

  Haar doel is een brug te slaan tussen corporate denken en artistiek denken. Zodat je de kracht van creativiteit gebruikt om je merk optimaal in de markt te zetten. Daarnaast coacht Lisa organisaties in hun positionering, branding en werkmethoden. Lisa traint Conceptontwikkeling.

 • Dzenita Camo
  Dzenita Camo Communicatie, trainer

  Dzenita Camo is een ervaren communicatie adviseur, media producer en trainer met een grote passie voor kunst en film.

  Dzenita zit bovenop vernieuwing in communicatie en media, trends, kunst en advertising. Daarover schrijft ze in onze social media en op ons populaire Verdenkers blog. In de training Conceptontwikkeling traint zij creatieve denktechnieken als Scampering en Mindmappen.

 • Cindy Mirande
  Cindy Mirande Trainer

  Allround creatief strateeg Cindy Mirande heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie.

  Ze is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit. Met haar inspirerende aanpak brengt zij mensen en merken aan de praat en in beweging. Cindy traint Trendwatching en Brand storytelling en Contentstrategie.

 • Vincent Mirck
  Vincent Mirck Trainer

  Vincent Mirck heeft ruim 20 jaar ervaring als (hoofd)-
  redacteur, content-specialist en liedjesschrijver. Creativiteit is zijn lust en zijn leven.

  Vincent geeft de training Copywriting. Hij werkte eerder voor KPN en Rabobank, en nu bij VodafoneZiggo. Al die ervaring geeft hij onze deelnemers mee. Vol praktische tips, treffende voorbeelden en leuke opdrachten.

 • Theresa Hartgers
  Theresa Hartgers Trainer

  Theresa Hartgers is een zeer ervaren en bevlogen Illustrator. Ze werkt veel als live-tekenaar op events en bedrijfsbijeenkomsten.

  Theresa is een kei in visueel notuleren en zakelijk tekenen. Als geen ander vat zij de essentie van een meeting of strategie samen in aanstekelijke, eenvoudige tekeningen. Zakelijk tekenen doet ze met passie en inzicht, en ze geeft dit graag door aan andere professionals.

 • Frank Paats
  Frank Paats Trainer

  Frank is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

  In de Nudging & Guerrilla marketing workshops leert Frank je hoe je je doelgroep op een positieve manier tot gedrag aanzet. En hoe je daarbij maximaal in beeld komt met opvallende communicatie. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij ook een boek: Geschenk uit de Hemel, met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

 • Nieuw teamlid
  Nieuw teamlid Creatief, visionair, pro-actief

  Wil je teamen met Versdenkers?

  Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor creatief denken? Heb je een lesprogramma of een idee wat aansluit bij onze doelgroep? En ook nog ervaring met trainen?
  Mail lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987.

PRAAT MET ONS

Al je vragen zijn welkom. We komen zo snel mogelijk bij je terug via mail of telefoon.

Not readable? Change text. captcha txt