Creatief leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching heeft een positieve invloed op zowel de interne als externe aspecten van een organisatie. Met onze specifieke focus op marketing, innovatie en communicatieteams kunnen zowel doorgewinterde als opkomende leiders hun perspectief verbreden.

1 Externe focus: Effectief leiderschap gaat verder dan het managen van interne processen. Het omvat ook het begrijpen van de externe omgeving waarin de organisatie opereert. Door leiderschapscoaching te richten op de externe aspecten, zoals marketing en communicatie, kunnen leiders leren hoe ze de markt en klanten beter kunnen begrijpen. Daarmee bouwt de organisatie aan een betere positie in de markt.

2 Creativiteit en innovatie: Creativiteit is een essentiële vaardigheid in het moderne werkveld. Onze Leiderschapscoaching focust onder andere op het professionaliseren en stimuleren van creativiteit binnen teams. Leiders leren hoe ze een omgeving creëren waarin medewerkers ruimte hebben om out-of-the-box te denken, nieuwe benaderingen te verkennen en innovatieve strategieën te ontwikkelen.

3 Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: In een snel veranderende zakelijke omgeving is het vermogen om snel te schakelen en aan te passen van groot belang. Onze leiderschapscoaching helpt om flexibeler en sneller te in te spelen op veranderingen in de markt. 

Doelgroepen vragen doorlopend om vernieuwing in benadering en beleving en als creatief leider moet je daarvoor gevoel ontwikkelen én de feiten kennen. Bijvoorbeeld door het bijhouden van marktonderzoek en het proactief aanpassen van de marketingstrategie van de organisatie.

4 Samenwerking en communicatie: Effectief leiderschap gaat hand in hand met goede communicatie en samenwerking. Wij geven leiders sterke communicatievaardigheden mee, zowel intern als extern. Maar een goede leider weet ook hoe hij/zij de waarde van creativiteit in een organisatie aantoont, en schept daarmee ruimte en erkenning voor het eigen team. Door te leren hoe ze effectief kunnen communiceren met management, teamleden, klanten, stakeholders en andere belanghebbenden, kunnen zij een positieve en productieve werkomgeving creëren waarin de samenwerking wordt versterkt. 

Een voorbeeld hiervan is het innoveren van workflows en (creatieve) processen, waardoor de ambities van de organisatie als geheel beter bereikt worden.

Leiderschap, Creatieve organisaties en Onderscheidend communiceren

Waarom trainen bij Versdenkers?

Met onze specifieke focus op innovatie, marketing en communicatie weten wij als geen ander welke uitdagingen er spelen in creatieve organisaties en teams. Dat biedt leiders de mogelijkheid om specifieke vaardigheden te ontwikkelen om creativiteit, innovatie, flexibiliteit en samenwerking te versterken.

Onze programma’s

– Leiding geven aan creatieve teams
– Communicatietraining voor creatieve teams
Business Creativity

ervaringen van deelnemers-new-york
Creatieve inspiratie en innovatie tour in New York.

Deel deze pagina

Email
LinkedIn

Praat met ons - Contactformulier

Naam
briefing

Hoe schrijf je een goede creatieve briefing?

Een goede creatieve briefing is als de fundering van een huis: zonder een stevige basis, zal het bouwwerk snel wankelen. Of nog erger, in elkaar storten. Een goede creatieve briefing is dus van cruciaal belang voor een succesvolle samenwerking tussen een bureau, klant en creatief.

Meer over deze case

Praat met ons - Contactformulier

Naam
Scroll to Top

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam

TRAININGSDATA
27/28 nov en 11/12 dec (vol)
22/23 jan 5/6 febr 2024
4/5/18/19 maart 2024
27/28 april en 10/11 mei

TIJDEN
Van 10:00 tot 16:00.

PRIJS
€1899,- EX BTW

EARLY BIRD KORTING
€100,- Early bird korting als je uiterlijk een maand voor aanvang betaalt.

LOCATIE
Drievriendenstraat 26, 3014 JS, Rotterdam.

BTW-VRIJE FACTUUR?
Dat kan! Geef het aan bij je inschrijving.

BARTEREN
We ruilen graag onze kennis tegen een mooi aanbod. Klik hier voor informatie.