Een Versdenker als sparrings- partner. Dat is training on the job

Je hebt, solo of met je team nieuwe kennis opgedaan. Op de vleugels van vers creatief inzicht zit je weer aan je bureau. Maar na een tijdje denk je..hoe zat het ook alweer? Of je collega vond die nieuwe inzichten achteraf gezien toch niet zo toepasbaar. Kortom; soms sluipen oude gewoontes weer binnen. Ondanks dat jouw team nieuwe wegen wil, nee..móet inslaan.

Wat doen wij dan voor je?

Veel. Je kunt sowieso naar een terugkomdag komen. Maar we kunnen ook concreet naast je staan. Om samen goede concepten neer te zetten, een strakke briefing te schrijven, of jouw presentatie te versterken. Iedereen kan van ons die hands-on hulp krijgen, ook als je geen training hebt gevolgd. Training on the job dus.

Een collega plus

Training on the job kan op verschillende manieren. Wij zien het heel praktisch..iemand die met je meedenkt. Zodat jij en je team weer verder kunnen. Eigenlijk heb je er tijdelijk een collega plus bij.

Dit zijn onze uitgangspunten:

Gelijkwaardigheid
Jouw Versdenkers-collega staat niet naast je om je op de vingers te tikken of te checken wat je nog van de training weet. Wel om je bij te staan bij je vraagstuk.

Een open houding en blik
Blijven denken zoals je deed levert niks nieuws op. De durf om te reflecteren op je aanpak en je open te stellen voor inzichten en adviezen maakt training on tje job pas echt constructief. Je Versdenkers collega is er natuurlijk ook om je te inspireren! Vertrouwen en discretie vinden we essentieel. Dat betekent dat wat in de sessie wordt gedeeld, in de sessie blijft. 

Voor wie is training on the job?

Alle professionals, teams en organisaties kunnen training on the job aanvragen. Ook als je geen training hebt gevolgd, maar wel behoefte hebt aan back-up of onze input zoekt op specifieke vraagstukken.

Hoe lang duurt training on the job?

We komen voor minimaal 2 uur bij je langs. En langer kan natuurlijk ook. Hoe meer uren je boekt..hoe lager de uurprijs.

Op welke onderwerpen geven we training on the job?

Op alle onderwerpen die een raakvlak hebben met onze trainingen. En al onze docenten kunnen training on the job geven.
Wil je met Versdenkers strategieën, werkwijzen, roadmaps of nieuwe trainingen ontwikkelen? Dat vinden we superleuk! We bespreken dan vooraf randvoorwaarden als copyright, gebruikslicenties etc.  Vraag het maar na!

Flexibel inzetbaar

En blok van 2 dagen hoeft niet achter elkaar te worden “opgemaakt”. Dagen worden ingepland naar beschikbaarheid. Reiskosten worden apart berekend.