Ons hele programma kan incompany

Wij weten dat organisaties veel meer creatief kapitaal in huis hebben dan ze inzetten. Dat vinden wij zonde. Dat potentieel willen we naar boven halen. Door met het hele team te trainen kun je je afdeling creatief versterken en je werkwijze aanpakken. En daarmee minder afhankelijk zijn van externe partijen.

Organisaties die creatief willen communiceren hebben kortgezegd twee keuzes: personeel individueel trainen of incompany team trainingen aanbieden. Vanuit een passie voor innovatie zijn wij er altijd voor om meer dan 1 collega te trainen. Want de vragen achter de motivatie om te trainen, gaan vrijwel altijd dieper dan 1 teamlid kan oplossen.

Elke training, of een combinatie van trainingen, kan in een incompany programma gegoten worden.
Daarnaast bieden we 3 trajecten exclusief voor middelgrote en grote organisaties.

incompany programmas

OPFRISSING VAN DE CORPORATE COMMUNICATIE
3 maanden

Organisaties die hun doelgroep op vernieuwende wijze willen aanspreken kunnen behoefte hebben aan innovatie in hun corporate communicatie. Het niveau van de communicatie-uitingen moet omhoog; inspirerende content, meeslepend design, slimme concepten en opvallende campagnes. Versdenkers begeleidt dit proces soepel en grondig.

WAARDEN, STORYTELLING, PRESENTEREN EN CREATIEF CONCEPT
2 dagen

Organisaties en teams die hun propositie en verhaal willen versterken kunnen in deze 2 daagse workshop met Versdenkers aan de slag. In twee dagen worden kernwaarden aangescherpt, het verhaal van het team en diensten herschreven en leert het team hoe ze dit overtuigend kunnen uitdragen. Daarbovenop wordt er een creatief concept voor interne of externe communicatie bedacht.

INNOVATIE VERSNELLER
2 dagen

Organisaties, gemeentes of teams die hun producten of diensten willen toetsen of doorontwikkelen kunnen twee dagen met design thinking aan de slag. Via een beproefde werkwijze en een duidelijk stappenplan kunnen teams tot 100 mensen aan de slag met innovatie.

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug