Focus Flow Form

Conceptontwikkeling strategie voor marketeers, communicatie specialisten en creatieven. 

Welkom op de pagina vol waardevolle downloadables en essentiële informatie die perfect aansluiten bij de training Conceptontwikkeling. 

Als kers op de taart kun je hier ook het baanbrekende boek Focus Flow Form aanschaffen. Een autoriteit op zichzelf, dit naslagwerk is een onmisbaar instrument voor elke ambitieuze conceptontwikkelaar.

Ontdek een schat aan inzichten, quotes, interviews en anekdotes van vooraanstaande conceptontwikkelaars, waaronder de creatieve geest achter Focus Flow Form, Lisa van Noorden. Met dit boek in handen, kun je de geheimen van deze effectieve Conceptontwikkeling strategie nog verder ontrafelen en met zelfvertrouwen aan je team doorgeven.

Haal vandaag nog jouw exemplaar van “Focus-Flow-Form” en ontdek de weg naar een grenzeloze verbeelding en professioneel succes.

focus-flow-form-conceptontwikkelingstrategie-01

Focus-Flow-Form Coaching

Wil jij het maximale halen uit jouw trainingservaring? Kies dan voor onze exclusieve programma’s voor Concept professionals.

 • Een gedetailleerde procesbeschrijving met praktische tips om de FFF Conceptontwikkeling strategie naadloos in jouw team te implementeren.
 • Een volledig jaar persoonlijke feedback op jouw briefing, zodat je jouw concepten kunt perfectioneren.
 • Een volledig jaar concept coaching, waarbij elk concept dat je bedenkt aan onze experts kan worden voorgelegd voor waardevolle feedback.

FFF Pro

Boek en Trainingmateriaal
129 Eénmalig
 • Focus Flow Form boek
 • Blijvend toegang tot trainingsmateriaal
 • 2 Online terugkom sessies
 • Whatsapp netwerk groep
 •  
 •  
Popular

FFF Expert

Training materiaal + Coaching
249 Per Jaar
 • Focus Flow Form boek
 • Blijvend toegang tot Trainingsmateriaal
 • 2 Online terugkom sessies
 • Volledig jaar Concept coaching
 • Volledig jaar Feedback op Briefing
 • Whatsapp netwerk groep​
Popular

Focus-Flow-Form

Download hier de documenten van de Focus-Fly-Form Conceptontwikkeling strategie training. Je verkregen wachtwoord is 1 maand geldig. Daarna kun je kiezen voor het FFF Pro pakket.

Sluit aan bij je vakgenoten

Wil jij het maximale halen uit jouw trainingservaring? Word dan lid van onze exclusieve WhatsApp-groep voor deelnemers! Hier zijn drie geweldige redenen waarom dit een onmisbare kans is:

 1. Directe ondersteuning: In de WhatsApp-groep kun je jouw vragen over conceptontwikkeling kwijt. Met de directe ondersteuning van Lisa van Noorden kun je obstakels snel overwinnen en je leerproces optimaliseren.

 2. Netwerk van gelijkgestemden: Deel ideeën, ervaringen en inzichten met andere enthousiaste deelnemers. Ontmoet mensen die dezelfde passie delen en bouw waardevolle professionele relaties op. Samen staan we sterker en inspireren we elkaar tot groei en succes.

 3. Exclusieve updates en bonusmateriaal: Als lid van onze WhatsApp-groep krijg je toegang tot exclusieve updates, bonusmateriaal en extra leermiddelen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je jouw kennis naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet te lang, anders vervliegt je momentum en vergeet je het. Word lid en maak deel uit van dit buitengewone leeravontuur!

Conceptontwikkeling training

Trainen in de FRANK TAAL galerie

Partners in Strategische creativiteit

Training

In een unieke mix van training en kunstzinnig denken kunnen organisaties, teams en professionals zich snel ontwikkelen in onderscheidende merkcommunicatie.

Consultancy

Waar creativiteit is, is vernieuwing. Wij zijn een strategische partner voor organisaties met lef, die streven naar innovatie in denken, doen en communiceren.

 

 

Scroll to Top

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam

TRAININGSDATA
21/22 aug en 7/8 sept
2/3/16/17 november

TIJDEN
Van 10:00 tot 16:00.

PRIJS
€1899,- EX BTW

EARLY BIRD KORTING
€100,- Early bird korting als je uiterlijk een maand voor aanvang betaalt.

LOCATIE
Drievriendenstraat 26, 3014 JS, Rotterdam.

BTW-VRIJE FACTUUR?
Dat kan! Geef het aan bij je inschrijving.

BARTEREN
We ruilen graag onze kennis tegen een mooi aanbod. Klik hier voor informatie.