Leiderschap en Innovatie
Een inspirerend creatief leiderschap programma voor ambitieuze creatieven die een leidende functie ambiëren. En voor organisaties die hun aanwezige creatief talent willen ontwikkelen en behouden.

Leading creatives ontwikkelt creatief talent tot sterke leiders

Een praktisch creatief leiderschap programma

Onze opleiding Leading Creatives is een traject voor creatief leiderschap dat ambitieuze creatieve professionals klaarstoomt voor een leidinggevende functie. Het programma wordt in twee vormen aangeboden; als een 6 maanden durend groepstraject en als korter personal coaching traject. 

DEELNEMERS VERTELLEN OVER HUN MOTIVATIE

Deze enthousiaste en diverse groep professionals, afkomstig van bureaus als Media House, Universal Music, Vonc Communicatie, We Are Wim, Concept & Zo en Shoot My. Food doorloopt met veel plezier het afwisselende programma.  

Creatief-leiderschap-Creatieve sessies -denken-en-brainstormen

Het creatief leiderschap programma

Leading Creatives is een inspirerend en praktisch small group training programma afgewisseld met blended learning, werkbezoeken, creative challenges en cases.
Hieronder lees je de focus van de 3 modules. Wil je meer weten over de programma’s van Leading Creatives? Ga dan naar de website. 

In module 1 starten we met het onderzoeken en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Als creatief ga je een transitie in van maker/producent naar leider. Je rol verandert: je gaat leiding geven aan een team vanuit een creatieve en strategische visie. Wat vraagt dat creatief leiderschap van jou als persoon?

In module 2 gaan we dieper in op het leiden van creatief leiderschap. We kijken daarbij naar de stimulerende en strategische rol van de leider, ook bij creatieve innovatie trajecten binnen de organisatie.

In module 3 kijken we naar de rol van de leider naar buiten toe. Hoe draag je je merk naar buiten uit? Hoe gaan jij en je team met klanten en stakeholders om? En hoe werk je samen met andere teams en professionals in een case?

Creatieve disruptie

Net als bij onze andere trainingen, zijn kunst en autonoom denken als een rode draad verweven in het Leading Creatives programma. Dat begint al bij de kick-off; de deelnemers gaan onder andere aan de slag met zelfportretten. Een creatieve manier van zelfonderzoek, dat een thema is in module 1. Daarnaast vinden veel trainingen plaats in een kunstgalerie, waar de actuele tentoonstellingen onderdeel zijn van de lesstof. Ook in de les creatief brainstormen komen technieken uit autonome kunst in verschillende vormen terug.

portret-tekenen-ervaringen van deelnemers

portret tekenen als medium om inzicht te krijgen in je zelfbeeld

Personal coaching of incompany programma

Lees het testimonial van Britt, een van de deelnemers die Leading Creatives in een professional coaching vorm doorliep.

 

Als creatief verantwoordelijke bij een communicatiebureau miste ik de brug tussen creativiteit enerzijds, en strategie en leidinggeven anderzijds. Ik wilde me vooral als strategisch leidinggevende ontwikkelen. Ook wilde ik leren hoe ik een creatief proces kan opzetten, zonder zelf continu aanwezig te moeten zijn. Ik kwam Versdenkers online tegen en de inhoud van Leading Creatives sloot perfect aan. Ik wilde het traject graag versneld doorlopen én liever gisteren dan vandaag starten. Daarom werd een training op maat voor mij samengesteld. Een topoplossing. De focus van het Creatief Leiderschap programma lag vooral op de vraag: hoe kan ik een goede leider zijn? We gingen o.a. aan de slag met de ‘kleuren in leiderschap’ en met een training over creativiteit en strategie. Wat me opviel is dat ik veel met echte trainers werkte, niet slechts ervaringsdeskundigen. Ik kreeg handvatten en een stappenplan, dat ik direct kon toepassen binnen mijn team. Een groot pluspunt was de begeleiding die ik kreeg. Lisa is echt een mentor; ze volgende mijn leerlijn, luisterde mee en checkte of alles nog op elkaar aansloot. Echt een aanrader.”

ervaringen van deelnemers

Deel deze pagina

Email
LinkedIn

Praat met ons - Contactformulier

Naam

Praat met ons - Contactformulier

Naam

Agency diensten

Incompany training

Met wie werken we

Een selectie van onze klanten
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-creatief denken
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Creatieve organisaties-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-creatief denken
Versdenkers-creatief denken
Creatieve organisaties-Onderscheidend communiceren
Creatieve organisaties-ervaringen van deelnemers
ervaringen-Onderscheidend communiceren
ervaringen van deelnemers-creatief denken
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Versdenkers-Onderscheidend communiceren
Scroll to Top

Wil jij gratis inspiratie in je mailbox?

Ontvang 1 x per maand onze nieuwsbrief

Ik wil meer informatie over deze training

Naam

TRAININGSDATA

7/8/28/29 november (VOL)
7/8/21/22 december
11/12/23/24 januari
6/7/20/21 maart
8/9/22/23 mei
19/20 juni + 3/4 juli

TIJDEN
Van 10:00 tot 16:00.

PRIJS
€1899,- EX BTW

EARLY BIRD KORTING
€100,- Early bird korting als je uiterlijk een maand voor aanvang betaalt.

LOCATIE
Drievriendenstraat 26, 3014 JS, Rotterdam.

BTW-VRIJE FACTUUR?
Dat kan! Geef het aan bij je inschrijving.

BARTEREN
We ruilen graag onze kennis tegen een mooi aanbod. Klik hier voor informatie.