Into the vibe NYC Concepting trip

Into the Vibe NYC is een inspiratietrip én een praktische werktrip voor grote en kleine merken die zichzelf opvallend willen branden. Je krijgt een kijkje in de keuken bij voorlopers in innovatieve marketing en branding en je werkt aan een creatief communicatie concept voor je eigen merk. Tijdens de trip combineren we meet-ups, trendwatching, conceptontwikkeling en ideation.

Het programma (click to download)

Data

Kick off: data voor 2021 worden nog vastgesteld
Trip: data voor 2021 worden nog vastgesteld
Feedback/fast forward: data voor 2021 worden nog vastgesteld

Wat zijn de kosten?

€1950 ex BTW, exclusief reis en verblijfkosten.
De training bevat een Intake, een Kick-off sessie van 2 uur,  2,5 trainingsdagen in New York en de feedback/fastforward sessie van 3 uur als afronding in Rotterdam.

De prijs is inclusief 2 diners en 2 lunches in New York. Niet inbegrepen in de prijs is de vlucht, de accommodatie en de uitgaven die je zelf nog doet tijdens het programma.

Wat neem je mee terug uit New York?

Tijdens de trip werk je aan een creatief concept voor jouw merk, waarmee je je terug in NL in de kijker gaat spelen. En je hebt ideeën opgedaan over hoe je de inzichten van New Yorkse vernieuwers kunt toepassen in de branding van je eigen bedrijf. Je ontwikkelt een roadmap naar uitvoering voor jouw eigen merk. En het nieuwe netwerk dat je in NYC ontdekt kan je daar wellicht nog bij helpen.

Waarom New York?

In New York heerst een sterke start-up cultuur. Deze bedrijvigheid zorgt voor een unieke creatieve vibe die je overal in de stad voelt. Het tempo ligt hoog en de concurrentie is groot. Opvallen in deze zee aan concurrentie vergt innovatief denken op hoog niveau. Als je in New York op kunt vallen, dan kun je dat overal. Begrijpen hoe merken in New York hun merk tot leven brengen kan ons inspireren ons eigen merk sterker te positioneren.

IK GA MEE (OF WIL MEER WETEN)

Voor wie is deze trip?

Jouw reisgenoten zijn professionals die zich bezig houden met de branding en marketing van hun eigen merk, of die van klanten. Maar ook design professionals die inspiratie zoeken in de hot-pot van NYC kunnen aan deze trip deelnemen. Dus ben jij een design professional, brand-eigenaar, campagne manager, marketing manager, brand manager, communicatie – of social media manager? Ga dan mee.

Wie hebben we in 2019 ontmoet?

Jason Prohaska

Managing Director van MediaMonks New York
Specialist op het gebied van innovatieve branding en tech. Hij vertelt over ontwikkelingen in augmented en virtual reality, big data, marketing as a service, en de creatiefste communicatie strategieën. MediaMonks is het grootste creatieve digitale productiebedrijf ter wereld. Mediamonks is gestart in Amsterdam, maar heeft ook vestigingen in Londen, Stockholm, New York, LA, Singapore, Shanghai, Buenos Aires, Sao Paolo, Dubai en Mexico City. MediaMonks heeft een team van meer dan 650 professionals. Samen vertegenwoordigen ze een schat aan kennis in digitale disciplines en zetten die in binnen digitale producten voor film, VR, AR, AI, games, platforms en mobiele toepassingen.

JASON PROHASKA MET LISA VAN NOORDEN EN DZENITA CAMO

Voordat Jason bij MediaMonks aan de slag ging was hij partner / GM-Managing Director van Big Spaceship en heeft hij leidende posities gehad bij Mattel, Your Majesty Co., Method en HUSH. Jason begon zijn carrière met het bouwen van kunstcollecties en visuele beeldplatforms voor kunstenaars, verzamelaars en museumstichtingen in de Verenigde Staten en Europa. Jason komt oorspronkelijk uit Santa Fe, New Mexico, en woont momenteel in Brooklyn met zijn vrouw Cinzia en zoon Luca.

Pim Philip, tour artist

We gaan op een backstage ontdekkingstocht naar de innerlijke werking van New York.  Pim Philip, een Rotterdammer die al 10 jaar in NYC woont, neemt je op de fiets mee naar trendy shops en innovatieve ondernemers. Creatieve innovators in Bushwick, Williamsburg en Brooklyn Heights delen met jou hoe zij hun brand experience tot een succes gemaakt hebben. En daarmee een mengelmoes van doelgroepen aan zich binden. Al die inspiratie zet je in voor je eigen merk. Bezoek hier de site van Pim Philip.

“I’m always looking for hip trends, interesting concepts and special places in New York City. I love the ‘out of the ordinary’ and I love to share my findings and experiences with others. Whether it is a private bicycle tour of street art in Bushwick, Brooklyn, a business retail tour of new store concepts, or a culinary walk through ‘the real’ Little Italy in the Bronx, anything is possible.”

Rob Zuurbier

Managing partner van SuperHeroes New York

“In the ever-evolving sea of white noise, SuperHeroes is on a mission to save the world from boring advertising: the type that’s always on repeat and never paid attention to. It’s our belief that smart, sharp creative outperforms expensive media buys any day of the week. Forget about superficial impressions, we create direct hits which resonate with your audience on a human level.”