Ons atelier

Versdenken vraagt om creatieve ruimte. Daarom trainen wij jullie in onze kunstatelier. Waar? In Rotterdam natuurlijk. Zonder receptie, blitse koffiemachine en systeemplafond. Alleen pure creativiteit, energieke trainers en diepgaande vakkennis.

Creatief zijn lukt je niet vanachter een bureau, daarvoor moet je met je klauwen in de verf.

Creativiteit staat aan het begin van innovatie, flexibiliteit en groei. Creatief vermogen is dus een belangrijke asset in organisaties. Het speelatelier helpt teams losser denken en aansluiting vinden bij een veranderende tijdgeest, in de buiten- en binnenwereld, die noodzakelijk is om relevant te blijven.

atelier Versdenkers

Wil jij een sessie houden op deze ongefilterde creatieve plek?

Met een groep van 5 tot 25 mensen kunnen teams aan de slag in creatieve brainstormsessies en artistieke teambuildingactiviteiten. Daarbij worden ze begeleid door ervaren creatieve trainers. Iedere sessie is maatwerk, passend bij het bedrijf en hun vraag. Werksessies kunnen worden afgewisseld met inspirerende events waarin ondernemers en kunstenaars de grenzen van creativiteit onderzoeken.

Je kunt het atelier huren. Van maandag t/m donderdag zijn de kosten €250 per dagdeel. Van vrijdag t/m zaterdag €350 per dagdeel. Koffie/thee/lunch wordt per persoon berekend. Mail naar leren@versdenkers.nl