ACTIES EN GOODIES

Verse voordelen bij Versdenkers:
kortingen, downloads, acties.

Brandbaas

BRANDBAAS – een week lang gratis workshops over merken bouwen en creatief denken.

Merken die echt tot de verbeelding spreken, doen dat met inspirerende communicatie. Dat is een mix van merkstrategie, rake communicatie en creativiteit. Omdat daar best veel vakkennis bij komt kijken is er nu Brandbaas. Want ook al ben je al een professional in jóuw vak, er valt nog zó veel te leren over het hele werkveld. Het duurt maar een week, mis het niet!

Ga naar Brandbaas

FAB FEB Ontvang 30% korting op een training in februari 2022
Schrijf je in voor een training die van start gaat in februari 2022 en pak 30% korting mee.

Actievoorwaarden:

  1. De korting geldt alleen voor trainingen met een startdatum in februari 2022. Kijk op www.versdenkers.nl/training-en-events-kalender/.
  2. Voer de code FABFEB in bij je inschrijving.
  3. Versdenkers besluit uiterlijk twee weken voor aanvang of de training live of online zal plaatsvinden i.v.m covid restricties.
  4. Heb je je voor de actieprijs ingeschreven en wens je de training achteraf toch te verzetten naar een latere datum, dan vervalt de actieprijs en ontvang je alsnog een factuur voor de volledige prijs.
  5. Dit geldt ook als de training online plaatsvindt i.v.m covid restricties en je besluit dat je de training liever live wilt volgen.
  6. Een training gaat alleen in februari van start als zich minimaal 5 personen hebben aangemeld. Bij onvoldoende deelnemers zal Versdenkers de training naar een latere datum verplaatsen.
  7. Indien de training door Versdenkers zelf naar een latere datum wordt verplaatst, dan blijft de actieprijs geldig.