Ons team van verse denkers

Verse denkers en ervaren docenten die jou en je team op scherp zetten. En het creatieve kapitaal in je organisatie naar boven halen.

 • Lisa van Noorden
  Lisa van Noorden Founder, trainer

  Lisa van Noorden is creatief strateeg en kunstenaar. Met Versdenkers versterkt ze creativiteit in de corporate en creatieve sector.

  Haar doel is een brug te slaan tussen corporate denken en artistiek denken. Zodat je de kracht van creativiteit gebruikt om je merk optimaal in de markt te zetten. Daarnaast coacht Lisa organisaties in hun positionering en branding, designstrategie en werkmethoden binnen het team. 

 • Martijn Heesakkers
  Martijn Heesakkers Office & sales

  Martijn Heesakkers is een gepassioneerde sales specialist. Zijn achtergrond ligt in het onderwijs. 

  Het kan goed zijn dat je Martijn aan de telefoon krijgt als je informatie hebt gevraagd over trainingen. Martijns doel voor Versdenkers is namelijk om zoveel mogelijk professionals tot Versdenkers op te leiden.

 • Cindy Mirande
  Cindy Mirande Trainer

  Allround creatief strateeg Cindy Mirande heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie. 

  Cindy is docente voor de Trend.PRO modules. Zij is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit.

 • Richard Roling
  Richard Roling Trainer

  Richard Roling is full-time trainer, acteur en dagvoorzitter. Zijn lijfspreuk: Who said that pleasure wasn’t functional?

  Richard ondersteunt organisaties bij verandertrajecten, communicatievraagstukken en teambuilding. In al zijn projecten zet hij theater in om mensen in beweging te krijgen. De juiste toon zorgt voor een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt.

 • Vincent van Bruchem
  Vincent van Bruchem Trainer

  Copywriter Vincent van Bruchem kijkt verder dan tekst. Bij Bruchs draait het allemaal om het effect. 

  Vincent is al meer dan tien jaar tekstschrijver en docent. In die tijd heeft hij zich gespecialiseerd in onder meer seo-webteksten, voice-overs en blogs. Vincent is gek op tekst. En toch is het ook goed er langs te kijken, want juist de context doet het hem.

 • Frank Paats
  Frank Paats trainer

  Frank is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

  In de Guerrilla Marketing workshops leert Frank ondernemers hoe ze maximaal in beeld kunnen komen bij hun doelgroep door opvallende middelen in te zetten. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij Geschenk uit de Hemel, een boek met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

   

 • Blancoo
  Blancoo Partner

  Versdenkers partnert met Blancoo. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf creatieve sessies wil organiseren.

  Blancoo brengt kunst in communicatie en communicatie in kunst. En in co-creatie met inspirators als kunstenaars, creatieven, schrijvers en muzikanten creëert Blancoo inspiratiesessies, visualisaties en beleving.

 • Nieuw teamlid
  Nieuw teamlid Creatief, pro-actief

  Wil je teamen met Versdenkers?

  Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor creatief denken?
  Heb je een lesprogramma of een idee wat aansluit bij onze doelgroep?
  En ook nog ervaring met trainen? Mail lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987.

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug