Ons hele programma kan incompany

Wij weten dat organisaties veel meer creatief kapitaal in huis hebben dan ze inzetten. Dat vinden wij zonde. Dat potentieel willen we naar boven halen. Door met het hele team te trainen kun je je afdeling creatief versterken en je werkwijze aanpakken. En daarmee minder afhankelijk zijn van externe partijen.

Organisaties die creatief willen communiceren hebben kortgezegd twee keuzes: personeel individueel trainen of incompany team trainingen aanbieden. Vanuit een passie voor innovatie zijn wij er altijd voor om meer dan 1 collega te trainen. Want de vragen achter de motivatie om te trainen, gaan vrijwel altijd dieper dan 1 teamlid kan oplossen.

Elke training, of een combinatie van trainingen, kan in een incompany programma gegoten worden.
Daarnaast bieden we 3 trajecten exclusief voor middelgrote en grote organisaties.

incompany programmas

True Colors

innovatie in corporate communicatie

Middelgrote en grote organisaties die hun doelgroep op vernieuwende wijze willen aanspreken kunnen behoefte hebben aan innovatie in hun corporate communicatie. Het niveau van de communicatie-uitingen moet omhoog; inspirerende content, meeslepend design, slimme concepten en opvallende campagnes.

Show & tell

KERNWAARDEN, MERKWAARDEN, CORPORATE STORYTELLING

Startende of reeds draaiende organisaties die hun propositie en corporate story willen versterken zijn er soms bij gebaat om even pas op de plaats te maken. Om terug te gaan naar waar het ze allemaal ook al weer om te doen was.

DESIGNTHINKING

Innovatieversneller

Wanneer organisaties hun product- en diensten portfolio willen toetsen of doorontwikkelen kunnen ze een innovatieteam formeren. Het streven is dat deze teams tot nieuwe inzichten en concepten komen. Versdenkers helpt teams hier goed resultaat uit te halen door Designthinking in te zetten.

Neem contact op

We komen zo snel mogelijk bij je terug